>
В наявності
999 грн
867 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

21 шт.
1 шт.
28.2 × 9.5 × 26.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1358 грн
1144 грн
+ =
1698 грн
1413 грн
+ =
3178 грн
2545 грн
+ =
4698 грн
3938 грн
+ =
1098 грн
951 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Біла кішка залізла на верхівку дерева і боїться злізти, чути на всю вулицю її тривожне нявкання. Бідолаха хвилюється і дуже боїться поворухнутися. Швидше покличте на допомогу.

Врятувати пухнастика зможе пожежна машина з висувними довгими сходами. Хтось уже зателефонував до пожежної служби і спеціальна машина вже мчить на допомогу, ввімкнувши мигалку та гучну сирену (система Light & Sound, ефекти працюють від батарейок, що йдуть у комплекті). Сміливий пожежник вже продумав свої дії наперед, не забув взяти із собою смачний корм для котів. Запропонувавши ласощі, пожежник сподівається, що кішечка підійде до нього ближче, коли він підніметься до неї на пожежних сходах. І йому не важко буде зняти тваринку з дерева.

Кожен малюк старше 2 років зможе відчути себе справжнім героєм разом із LEGO Duplo Town.

Місія порятунку на пожежній машині

Місія порятунку є реальною з новим набором LEGO DUPLO Town Пожежна машина (10969).

З 21 кубика ЛЕГО дотримуючись простої покрокової ілюстрованої інструкції, ваш малюк зможе зібрати велику пожежну машину та красиве зелене дерево.

Машина пожежного представлена ​​багатофункціональною з підйомними та поворотними сходами розміщеними на причепі. Сходи закінчуються квадратною люлькою, де може розміститися кілька людей: пожежник і врятована ним людина, або в нашому випадку, кішечка.

Готова пожежна машина з кубиків ЛЕГО вийде наступних розмірів:

  • висота 17 см;
  • довжина 28 см;
  • ширина 17 см.

Також у набір входять дві ігрові фігурки - дружній пожежний та кішка білого кольору. Сміливий рятувальник одягнений у спецодяг, червоний жилет та захисну каску білого кольору з емблемою пожежної станції. На грудях зліва розміщена розмовна рація, справа така ж емблема у вигляді вогню, як і на захисній касці.

Придумайте імена ігрових фігур. Розвивайте соціальні навички, емоційний інтелект, дрібну моторику рук вашого малюка разом із ігровим набором LEGO DUPLO Town Пожежна машина (10969). Справжні пригоди чекають на вас.

Навчання у процесі гри

Розділіть з вашим малюком безцінні моменти навчання та розвитку, адже ЛЕГО Дупло – це не тільки гра, а й чудова можливість розвивати уяву, самовиражатися та отримувати нові навички та знання.

До кожного набору додається готовий сюжет гри – цікава історія у картинках. Що є чудовим натхненням для вашого власного сценарію та сюжету гри.

Конструктори LEGO Duplo – це веселе дослідження у маленьких руках

Комбінуйте та поєднуйте інші набори LEGO Duplo Town на тематику пожежної служби. Зберіть із кубиків ЛЕГО справжню пожежну станцію та скоріше врятуйте всіх, кому потрібна буде допомога.

У серії LEGO Duplo Town представлені наступні ігрові набори сміливих пожежників:

  • Пожежне депо (10903);
  • Пожежна вантажівка (10592);
  • Пожежна машина (10901);
  • Пожежна станція (10593);
  • Пожежна частина та вертоліт (10970);
  • Пожежний човен (10591).

У дужках прописано індивідуальний артикул кожного набору, за допомогою якого ви зможете знайти ігровий набір LEGO Duplo на нашому сайті. Вам потрібно просто прописати цифрове значення у пошуковий рядок сайту.

Купити ігровий набір LEGO DUPLO Town Пожежна машина (10969) та безліч інших набір ЛЕГО Дупло ви можете у нашому інтернет магазині.

Починаючи з 1969 року виробництво конструкторів LEGO Duplo відповідають усім суворим стандартам галузі виробництва. Кожен кубик зручно брати маленькими руками, з'єднувати та роз'єднувати, будувати цілі конструкції.

Кожен елемент конструктора ЛЕГО перед продажем проходить випробування на міцність, нагрівання, удари, падіння, скручування тощо. Все, щоб переконатися у відповідності до світових стандартів безпеки іграшок для дітей починаючи з 18 місяців.

  • 5.0

    9 жов, 2022
    Мої 3 коханих онуків дуже люблять пожежну машину LEGO і навіть буває, що сваряться за неї. Не подумайте, у них достатньо конструкторів та інших іграшок, проте саме вона справила велике враження. Набір LEGO настільки міцний і міцний, що жодна деталь ще не зламалася. Шматки достатньо великі, щоб 2-річна дитина могла збирати. Деталі хорошого розміру для маленьких ручок. До того ж, набір має повчальний зміст - любити тварин та допомагати їм.
    Достоинства:
    Легко зібрати все разом. Чудова упаковка та розвага для уяви дитини під час збірки. Яскраві кольори та різноманітні форми деталей. Детальна інструкція. Можна піднімати драбину та рухати кабіну.
    Недостатки:
    Історія у інструкції могла б мати і текст, а то просто картинки.
  • 5.0

    9 жов, 2022
    Якщо ваш малюк любить лего, а ви турбуєтеся про дрібні шматочки, то це набір для вас. Навіть при всьому бажанні він не проковтне жодну з частинок. Хоча я б все ж таке не радила експериментувати. Інструкції дуже прості для виконання. І знову ж таки невелика порада - грайтеся разом з дитиною, для неї це важливо. Не дивлячись на те, що в мене донечка, вона любить автомобілі та вантажівки. Тому отримавши набір, вона була у величезному захваті. Каже, що їй весело гратись та тепер вона хоче бути пожежницею.
    Достоинства:
    Банальна для дорослих, але цікава для дітей ідея - врятувати котика с біди. Гарний білий котик та фігурка пожежника. Мигалки у машині грають та світяться. З власного досвіду, набір - унісекс.
    Недостатки:
    Не подобається, що "шланг" - це просто чорний шнурок.

Рекомендуємо подивитися ці товари