>
Передзамовлення
1899 грн
1468 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

85 шт.
2 шт.
37 × 18 × 26.2 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1998 грн
1552 грн
+ =
2068 грн
1610 грн
+ =
2588 грн
2020 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Розвивайтеся разом з ЛЕГО

Розвивайтеся разом з конструктором LEGO Duplo 10914 Велика коробка з кубиками. Цей набір надає просто необмежені можливості для розваг та ігор. При цьому під час гри дитина пізнає навколишній світ і розвивається. Такі якості як творче мислення, дрібна моторика рук, логіка і багато інших є невід'ємною частиною навіть дорослому житті. Дитина може збирати конструктор, як по інструкції, так і в довільному порядку. У цей момент у нього може вийти що завгодно, все залежить тільки від фантазії. З наборами ЛЕГО все можливо.

Що в коробці

Набір складається з 85 деталей, які надійно і красиво упаковані в пластикову коробку. Деталі мають трохи більший розмір, ніж зазвичай. Це спеціально зроблено для того, щоб дитині було комфортно і легко збирати конструктор. При цьому кубики не можуть нанести шкоду малюкові, так як вони тестуються ще на етапі виробництва. У свою чергу дитина може їх кидати, стискати, дряпати і навіть кусати, не боячись щось пошкодити. Конструктор буде відмінним подарунком на день народження або будь-яке інше свято. Будьте впевнені яскраві відчуття, і позитивні емоції вам забезпечені.

Пізнавайте світ довкола себе разом з ЛЕГО

Конструктор LEGO Duplo 10914 Deluxe Brick Box розрахований на спільну гру малюка і батьків. Таким чином, ви будете більше часу проводити зі своїм малюком, і точно не пропустите важливі моменти в його житті. У комплект входять такі деталі як машинка, торт, віконця, кульки, гірки, квіточки та інші предмети з нашого оточення. Дитина ближче знайомиться з навколишнім світом і при цьому весело проводить час, що не може не радувати. Діти віком від 1½ років будуть просто в захваті.

Купити оригінальний і сертифікований набір LEGO Duplo 10914 Велика коробка з кубиками ви можете, зробивши замовлення на нашому сайті. Доставка діє по всій території України, а якщо у вас виникли питання, тоді наші фахівці будуть раді вас проконсультувати.

  • 5.0

    12 чер, 2020
    Классный набор для ребёнка, главное что позвонил, приехал и забрал, всё в наличие , ребята молодцы , главное что всё оригинально . сервис 5 баллов!
  • 5.0

    17 січ, 2020
    Нарешті з'явився набір для малечі - LEGO DUPLOВелика коробка із кубіками. Пластик не має неприємного запаху, гострих країв. Із таким набором легко вивчати форми, кольори, будивати найпростіші предмети. До того ж такий набір стане гарним подарунком для дитини. Сподобалось, що машинку майже не потрібно збирати, бо малюку це ще буде складно. Ціна прийнятна.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари