>
В наявності
689 грн
549 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

80 шт.
0 шт.
28 × 12 × 26 cm
1 1/2+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
788 грн
633 грн
+ =
858 грн
691 грн
+ =
1378 грн
1094 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Про конструктор

LEGO Duplo 10909 Шкатулка-Сердечко - це новинка січня 2020 року. У коробці ви знайдете цілих 80 оригінальних деталей, які допоможуть вашій дитині розвинути всі необхідні навички в свої перші роки життя. Конструктор розрахований на спільну гру батьків і дітей. Ви можете збирати його за спеціальними підказкам або використовувати свою фантазію. Збирайте нові фігури, придумуйте сюжети і розважайтеся разом з дитиною.


Про набір

Конструктор LEGO Duplo 10909 Heart Box відмінно підійде навіть наймолодшим дітям віком від 1½ року. В першу чергу він призначений для навчання та розвитку малюка. З деталей набору можна побудувати цілих 15 унікальних моделей, починаючи від звичайного будиночка і закінчуючи гелікоптером. При цьому про кожну модель можна складати величезну кількість історій для ігор, розвиваючи, таким чином, фантазію і мову дитини. Проводячи час за конструктором, батьки можуть спостерігати за найціннішими моментами в житті малюка.


Про серію

Конструктори LEGO Duplo розвивають посидючість, просторове мислення, уяву і дрібну моторику. Збираючи міста, ферми, персонажів і багато іншого, дитина з раннього віку вчиться втілювати свої бажання в реальність. Щороку компанія випускає новий набір з унікальними сюжетами і героями, при цьому всі вони відмінно взаємодіють між собою.

ЛЕГО в Україну поставляється через офіційного дилера. ЛЕГО ДУПЛО 10909 Шкатулка-Сердечко оригінальний і сертифікований. Купити конструктор ви можете, зробивши замовлення в нашому магазині ЛЕГО.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари