>
В наявності
3599 грн
2783 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

126 шт.
5 шт.
58.2 × 11.8 × 37.8 cm
3+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3728 грн
2892 грн
+ =
3768 грн
2925 грн
+ =
3898 грн
3035 грн
+ =
3748 грн
2909 грн
+ =
3798 грн
2951 грн
+ =
7598 грн
6143 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Власний будинок на дереві - мрія майже кожної дитини. Через об'єктивні причини, часто це неможливо. У такому разі на допомогу може прийти набір LEGO "Будиночок на дереві 3 в 1". У ньому дитина може не тільки весело провести час, збираючи і граючи в будиночку на дереві, а й познайомитися з веселими персонажами. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10993 був випущений у рамках серії LEGO Duplo. Він містить 126 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 3 років. Тематика набору - будова. 

Особливості серії. Серія LEGO DUPLO відчиняє для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, букви, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру детальок, проблем із ними не виникне.

Фігурки біля будиночка

Традиційно для серії, набір ЛЕГО 10993 має незвичайні мініфігурки. Вони пристосовані для дітей, а також збільшені в розмірі. Для правдоподібної гри, у них повертаються голови, а також піднімаються-опускаються руки і ноги. Серед таких фігурок:

  • бабуся. Жінка, яка стежить за порядком, одягнена в блакитний светр із котом і жовті штани. Крім цього, вона має окуляри й укладене бузкове волосся;
  • 4 дитини. Малюки, які веселяться біля будинку, одягнені в найрізноманітніший одяг. Є і в штанях, і в комбінезонах, і в светрах, і в спортивних кофтах;
  • 3 тварини. Вони включають сіру білку, білого кота і жовту пташку. 

Також для фігурок призначені спеціальні аксесуари, як-от гітара, чайник, шолом, скейт тощо. 

Дослідження верхівок дерев

Наповнений не тільки аксесуарами, а й цікавими історіями, цей набір може подарувати дитині безліч годин гри. Примножити цей час можна за допомогою 3 підготовлених сцен. Для них використовуються одні й ті самі деталі, тому одночасно може бути зібрана тільки 1 пригода. 

  1. триповерховий ігровий майданчик на верхівці дерева. Такий варіант включає сходи, які ведуть на другий поверх. Підняти туди предмети, як-от ящик із вишнями, можна за допомогою гака на мотузці. Переміститися з другого поверху можна або нагору до білочки, або хитким містком у менший будиночок. Спуск зі свого боку може бути прискорений через блакитну гірку. Поруч із будиночком розташоване місце для чаювання;
  2. затишний будиночок на дереві. Друга варіація - це великий будинок на дереві, опинитися в якому можна також піднявшись сходами, а спуститися - гіркою. Крім нього, також є місток, під яким оселилася пташка, і невеликий будиночок;
  3. сцена в саду. Остання пропозиція найбільш розлога, адже включає будиночок на дереві, гірку, місток, місце для пікніка і сарай. 

Будь-яка зі збірок має безліч аксесуарів. Завдяки ним діти можуть перевозити гарбуз, поливати квіти, заварювати і пити чай, кататися на скейті, "грати" музику, підмітати листя і займатися іншими справами. 

Порадуйте дитину складанням, а після - грою з набором ЛЕГО "Будиночок на дереві 3 в 1", в якому є все необхідне для веселого проведення часу.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 тра, 2023
    Сколько я уже слежу за лего и у дочки есть несколько наборов лего дупло, не могу вспомнить, чтобы ранее в этой серии выходили наборы 3 в 1. Есть отдельная серия с такой концепцией, однак она не совсем детская, а тут прям удивили. На самом деле это очень удобно - мы собрали уже каждый из вариантов и все они принесли новый опыт. Казалось бы, все тот же домик на дереве с окружением, однако каждый раз меняются техники сборки, способы соединения частей и сама история. Не умею долго расписывать, поэтому отмечу основное, что понравилось: горка, большая тыква с тачкой, желтая птичка, ящики с вишнями и грибами, скейт, мост и конечно дом.
    Достоинства:
    Крутая идея для детей с несколькими сборками в одном наборе - дает в разы больше идей и новых техник. Понятные каждому инструкции. Крепкие кубики и смешные фигурки. Отсутствие наклеек.
    Недостатки:
    Не заметил ничего, что мог бы отнести к недостаткам.
  • 5.0

    9 тра, 2023
    Якраз мала їхати на день народження племінника, якому виповнювалось 3 роки, а тут цей набір вийшов. На цей вік він ідеально підходить. Дитина вже розуміє що це детальки і з них потрібно будувати, а не тягти до рота. Отже, подарунок був сприйнятий на ура. Велика коробка одразу привернула увагу і до кінця вечора вже була розпакована. Я допомагала племіннику збирати і, мабуть, нікого не здивую, коли скажу наскільки якісні деталі. Пластик міцний, насичений кольором, часто має заокруглені частини. Збирати з таких деталей одне задоволення. Поки я бачила лише основну збірку (всі частини об’єднані), оскільки тільки її ми встигли закінчити. Класно, що є достатньо місця для фігурок та їх занять.
    Достоинства:
    Доступна ціна за такий великий набір. Величезне наповнення. Унікальні мініфігурки. Рухомі функції.
    Недостатки:
    Скатертина для пікніку - сумнівне рішення. Не думаю, що вона довго протримається. Краще була б просто пластина.
  • 5.0

    9 тра, 2023
    Як для дитини - цей набір просто скарб. Та що вже казати про дитину, якщо я сиділа поряд із сином і трішки складала. І для нього, і для мене все виявилось доволі зрозумілим ахазах. Інструкції кольорові, з величезними картинками. Порівняно зі звичайним конструктором, деталі також збільшені у розмірі. Колір більшості з них насичений, хоча зустрічаються також і пастельні. Зібрати з них будинок на дереві доволі просто - більшість складання присвячено якраз стовбуру. За що ще можу похвалити набір, так це за насиченість аксессуарами, які розвивають фантазію дитини. Це той же гарбуз, набір для чаювання, скейт, щітка тощо.
    Достоинства:
    5 мініфігурок людей з рухомими частинами. Також є фігурки тварин - улюбленців сина. Величезний будинок та гірка від нього. Різномаїття аксессуарів. Механізм підняття ящика. Сама якість деталей та їх розмір.
    Недостатки:
    Не подумайте, я в загальному нічого не маю проти. Однак у дитячому конструкторі я б трішки змінила фігурку бабусі, щоб вона виглядала очевидніше для дитини.

Рекомендуємо подивитися ці товари