>
В наявності
2299 грн
1847 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

87 шт.
2 шт.
54 × 11.8 × 28.2 cm
1 1/2+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3148 грн
2561 грн
+ =
4048 грн
3247 грн
+ =
5898 грн
4619 грн
+ =
7998 грн
6350 грн
+ =
2398 грн
1931 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вашому малюку вже виповнилося півтора роки? Саме час починати знайомитися із літерами, кольорами, геометричними фігурами і навіть вчитися рахувати та розвивати дрібну моторику рук. Маленьким пальчикам легко з'єднувати і роз'єднувати кубики ЛЕГО ДУПЛО, щоб будувати різноманітні будівлі.

Все це можливо з ігровим набором для найменших LEGO DUPLO Містечко з алфавітом (10935). Конструктор ЛЕГО Дупло – це ідеальний перший конструктор для вашої дитини. Перетворіть процес навчання на яскраву та веселу гру. Можливості для набуття нових навичок з ігровим набором ЛЕГО Дупло 10935 безмежні. Навчайтеся розважаючись, беріть участь у грі та отримуйте нові знання.

Абеткове містечко

Так багато всього чекає на вашого малюка в яскравій коробці конструктора. Разом з дитиною ви можете побудувати ціле місто Абетки з різноманітних цеглинок ЛЕГО Дупло. Будуйте високі вежі, будинки з вікнами, арки для проїзду автомобіля, міські вулиці або навіть космічну ракету. За допомогою простих кубиків різної форми ваше маля може побудувати все, що тільки забажає, розвивати дрібну моторику рук і отримувати базові будівельні навички. Так багато варіантів для навчання лише в одному ігровому наборі LEGO DUPLO 10935.

Також в комплект входить жовтий автомобіль, його можна модернізувати, як ви тільки забажаєте. Побудуйте будь-який тип автомобіля, це може бути легкова машина або вантажівка. Керуйте автомобілем вулицями міста за вашим дизайном. Дозвольте вашій дитині проявити свої творчі здібності вже зараз. Будуйте та перебудовуйте безліч кількість разів. Поєднуйте набори ЛЕГО Дупло для ще більшою кількості пізнавальних ігор.

Про набір

Ігровий набір LEGO DUPLO Містечко з алфавітом (10935) складається з 87 різнокольорових елементів ЛЕГО, двох мініфігурок - дівчинки, хлопчика, собачки мопса, плаката з повною англійською абеткою, а також інструкції зі складання. Конструктор стане чудовим подарунком як хлопчику, так і дівчинці починаючи з 18 місяців.

Коли всі кубики будуть збудовані в ряд, ця модель будівлі вийде наступних розмірів: висота – 33 см; ширина – 52 см; глибина – 10 см.

Всі конструктори ЛЕГО, в тому чилі й даний набір, спеціально розроблені професіоналами для найменших діток. Ігрові набори допомагають розвивати творчі, соціальні та рухові навички ваших дітей у відповідності рекомендованого віку.

LEGO Building Instructions

Ознайомтеся зі спеціальним мобільним додатком від LEGO. Встановіть на свій гаджет безкоштовну програму LEGO Building Instructions та насолоджуйтесь цифровою інструкцією зі збирання. Простий інтерфейс, зручні інструменти дозволяють проводити різні маніпуляції з вашою спорудою у 3D-форматі на екрані вашого смартфона, а також зберігати свій прогрес та багато іншого.

До уваги батьків! Всі елементи, деталі та кубики конструкторів LEGO Duplo відповідають суворим світовим стандартам якості та всім необхідним вимогам безпеки, починаючи ще з 1969 року.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари