>
В наявності
5699 грн
4516 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

218 шт.
5 шт.
58.2 × 12.4 × 48 cm
3+
0 шт.

Опис

Великій родині - великий будинок. А вже сімейство з набору саме таке. Воно складається з батьків і трьох дітей. Виберіть, який із запропонованих варіантів будинку їм найбільше пасує і зберіть його в наборі LEGO "Сімейний будинок 3 в 1" або ж створіть власне архітектурне творіння. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10994 був випущений в рамках серії LEGO Duplo. Він містить 218 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на віком від 3 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Duplo відчиняє для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, букви, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру детальок, проблем з ними не виникне.

Мініфігурки набору

У наборі ЛЕГО 10994 зібралася вся сім'я, яка проживає в будинку. Представлені фігурки мають рухливі руки і ноги, можуть повертати голову і згинатися в тулубі. 

  • мама. На ній салатова футболка із зображенням планети, біла спортивна кофта і сині штани;
  • тато. Глава сімейства має блакитну сорочку та сірі штани. За кишеню сорочки зачеплені рожеві окуляри;
  • троє дітей. На них різний одяг (комбінезони, куртки, спортивні кофти, штани), а також вони мають різні риси зовнішності.

Також сім'я має домашніх тварин. Серед них пісочного кольору пес і чорний кіт. Крім них, є коричневий ведмідь - іграшка дітей. 

Запропоновані варіації будинку

Цей набір не примушує збирати тільки 1 будинок, а навпаки - в інструкції вказано одразу 3 варіанти, як може виглядати житло. Додатково до цього можна підключити власну фантазію, що ще більше розширить можливості. 

  1. триповерхова садиба;
  2. високий, але водночас вузький будинок;
  3. два будинки, з'єднані садом.

Оскільки кількість деталей у наборі обмежена, одночасно може бути зібраний тільки один із варіантів. Це тягне за собою логічний наслідок - використання одних і тих самих деталей, проте в різних комбінаціях. Так, перша пропозиція зі складання має кухню та ванну на першому поверсі, дитячу кімнату на другому, батьківську спальню на третьому. Окремо розташований гараж із садом на даху і невеликі садові деталі у вигляді сміттєвих баків, гірки, самоката тощо. Другий будинок включає кухню і прибудований гараж внизу, ванну на другому поверсі, дитячу кімнату на третьому і батьківську спальню нагорі. Третє житло розділене на 2 окремі: кухня і одна зі спалень, ванна і друга спальня. 

Кожна з кімнат, а також сад наповнені безліччю аксесуарів: морквина, що росте, щітка, годинник, гітара, фотоапарат, міксер, книга, миска для тварин. Окремої згадки заслуговують нічник, що світиться, а також автомобіль, який можна завести і запустити вперед.

Зберіть і облаштуйте по-справжньому затишний будинок, в якому кожен день буде наповнений незабутніми подіями, а також цікавими заняттями з набором ЛЕГО "Сімейний будинок 3 в 1".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари