>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

120 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO 42091 «Поліцейська погоня» був створений для знищення злочинності в LEGO-світі. На вулицях стане спокійніше і зменшиться кількість гонщиків поза гоночними треками. А хто вирішить інакше, познайомиться з поліцейською гоночною машиною, якій немає рівних, чи не так ?! Увімкніть інерційний двигун і почніть швидкісну погоню! Конструктор випущений в пізнаваному поліцейському кольоровому стилі з червоно-синіми сигнальними маячками і з гарними наклейками. Для досягнення високої швидкості машина оснащена аеродинамічним бампером, великими колесами і спойлером. Можна об'єднати з конструктором LEGO Technic 42090 «Машина для втечі».

Модель має розміри: 6 см в висоту, 20 см в довжину і 10 см в ширину.

  • 5.0

    7 лют, 2019
    Красивая современная полицейская машина для погони за нарушителями и преступниками. Красиво выполнен её дизайн, большие колеса и оригинальный двигатель смотрятся здорово, также понравились яркие мигалки и внушительных размеров спойлер. Автомобиль можно легко использовать для игр как с наборами LEGO Technic, так и другими из серии Creator или City. Вариантов для игры масса, насколько лишь хватит фантазии у вас. Собирается автомобиль достаточно просто, никаких проблем с этим не возникло, хочу взять с этой же серии автомобиль для погони, это модель 42090, тогда можно будет устроить полноценную погоню с преследованием.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари