>
Уточнити наявність у постачальника
9199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 642 шт.
0 шт.
55.5 × 8.7 × 37.8 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Щоб брати участь у перегонах, їздити на високій швидкості, входити в повороти, обганяти суперників і до останнього тиснути на педаль газу, потрібно бути супер сконцентрованою людиною. Набір LEGO "Mercedes-AMG F1 W14 E Performance" дає змогу спрямувати всю увагу та скрупульозність на складання гоночного автомобіля, що брав участь у Формулі-1 2023 року.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42171 було випущено в рамках серії LEGO Technic. Він містить 1642 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - транспорт. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Оригінальний автомобіль

Машина, представлена в наборі ЛЕГО 42171, є зменшеною копією справжнього гоночного автомобіля, який пілотували Льюїс Хемілтон і Джордж Расселл на Формулі-1 у 2023 році. На жаль, після всіх проведених перегонів, Mercedes W14 став першою машиною Mercedes за десятиліття, яка не виграла жодної гонки. Однак це не завадило автомобілю посісти своє місце в історії, завдяки зовнішньому вигляду та характеристикам:

  • 6-циліндровий двигун на 1,6 літрів;
  • потужність у 1000 кінських сил;
  • 8-ступінчаста напівавтоматична послідовна коробка передач і 1 передача заднього ходу;
  • зчеплення у вигляді карбонової пластини;
  • монокок, кузов та інша конструкція з вуглецевого волокна.

Збірний Mercedes-AMG F1 W14 E Performance

Одного погляду на модель з цього набору вистачить, щоб розпізнати гоночний автомобіль у його характерній формі. Усе через його витягнуту і пласку конструкцію. Машину збирають переважно з чорних технічних деталей, з наклейками спонсорів і гладкими колесами. У деяких місцях додані бірюзові смуги. Масштаб моделі по відношенню до оригінального автомобіля становить 1:8. Не відходячи від величин, розміри збірки становлять 13 сантиметрів заввишки, 63 завдовжки і 26 завширшки. Готова машина має низку функцій, завдяки яким, після створення, можна провести час за їх вивченням та грою:

  • рульове управління передніми колесами за допомогою ручки нагорі автомобіля;
  • можливість зняти кришку двигуна, щоб відкрити диференціал і 6-циліндровий двигун з рухомими поршнями;
  • крило, що відкривається, натхненне системою зниження лобового опору (Drag Reduction System).

Порадуйте себе або будь-якого іншого шанувальника перегонових автомобілів, презентувавши набір ЛЕГО "Mercedes-AMG F1 W14 E Performance", в якому можна зібрати гоночний автомобіль і відразу випробувати деякі його функціональні фішки.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    24 бер, 2024
    Я працюю повний робочий день і зміг закінчити його за два дні. Відчував, що насправді будую справжній автомобіль, якщо порівнювати з McLaren. Якщо ви фанат звичайного квадратного лего, то цей набір НЕ для вас! У ньому багато маленьких з'єднувальних деталей, які може бути важко розташовувати, але результат того вартий. Інструкція не обов'язково виділяє деталі та місця, де ви повинні їх розмістити, тому ви повинні звернути на це додаткову увагу. Наклейки все ще виглядають божевільно, але деталізація просто фантастична, в тому числі за їх рахунок.
    Достоинства:
    Увага до деталей дуже велика, а кінцевий продукт просто радує око. Багато деталей, які потрібно зібрати разом, і все ідеально підійшло. Точні форми, тож не виникає жодних питань до вигляду гоночного автомобіля. Це велика модель, досить важка і, безумовно, варта того, щоб інвестувати в неї.
    Недостатки:
    Дуже багато наклейок. Я б віддав перевагу друкованим деталям.
  • 5.0

    24 бер, 2024
    Изначально я не планировал сравнивать McLaren (42141) и Mercedes (42171), но трудно не сравнить эти два автомобиля. В конечном счете, этот автомобиль заставляет McLaren выглядеть громоздким и квадратным. Mercedes гораздо лучше демонстрирует чистые линии болида F1. Здесь так много сходства, но есть и сильные различия в лучшую сторону. Честно говоря, это сложный выбор. Внешний вид мне нравится намного больше, чем у McLaren, но меня бесит цена. Что касается процесса сборки, то, конечно, я бы рекомендовал его любителям быстрых машин и сложной сборки.
    Достоинства:
    Когда сборка побеждает другой, не менее масштабный набор, это мгновенный плюс. Приятно видеть, что Lego пополнили свою линейку F1 моделью Mercedes. Сборка не сложная, но местами заставляет внимательно присмотреться. Выглядит утонченно и точно.
    Недостатки:
    Цена завышенная, даже за такое количество деталей и сборку.
  • 5.0

    24 бер, 2024
    В цілому Mercedes-AMG F1 W14 E Performance - це солідний набір. Хоча збірка, безумовно, є одним з найдосконаліших наборів Technic - і, як наслідок, може здатися дещо складною для початківців або недосвідчених майстрів - кінцевий результат говорить сам за себе. Так, наклейки неймовірно важкі до кінця процесу складання, але воно того варте, адже це один з найкрасивіших і найточніших наборів Technic, і здалеку важко сказати, що це справді модель LEGO Technic. Можливо, не варто купувати цей конструктор як перший набір Technic (набагато менший Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back, ймовірно, буде кращим вибором для новачків), але незалежно від вашого рівня майстерності, не можна заперечувати абсолютний стиль, притаманний цій моделі. Це дуже добре виконана робота і набір, який заслуговує на своє законне місце на вершині п'єдесталу слави.
    Достоинства:
    Набір, який може кинути виклик навіть досвідченому будівельнику конструкторів. Фантастично точна та автентична модель. Витончена та стильна кольорова гама. Відмінне співвідношення ціни та якості.
    Недостатки:
    Трохи складний початок збірки. Занадто багато наклейок.

Рекомендуємо подивитися ці товари