>
В наявності
1799 грн
1417 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

559 шт.
0 шт.
26.2 × 9.5 × 22.2 cm
9+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2158 грн
1694 грн
+ =
5098 грн
4189 грн
+ =
12198 грн
9529 грн
+ =
2198 грн
1753 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Дорослим або дітям, які люблять сільськогосподарську техніку, варто звернути увагу на набір LEGO "Кормозбиральний комбайн John Deere 9700", що представляє зменшену копію відомого комбайна.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42168 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 559 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 9 років. Тематика набору - транспорт. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Складання комбайна

У коробці набору ЛЕГО 42168 можна виявити 4 пронумерованих пакетика, 1 ненумерований пакетик з колесами, інструкцію, і з їх допомогою необхідно зібрати комбайн. Створення починається із задньої частини рами, з керованого моста. Корпус виконаний в основному з вигнутих частин і штифтів. Під час складання також є можливість перевірити рульовий механізм на справність, щоб уникнути необхідності пізніше розбирати весь комбайн. У певний момент з'єднується верхня частина корпусу з рамою і поступово починають додаватися зовнішні деталі. Однак, щоб збірка була повністю готова, необхідно ще зібрати задні бризковики, передню частину рами, мінімалістичну кабіну, колеса і збиральний агрегат. Останній створюється з використанням шестерень, штифтів і передачі. Як і у випадку з рульовим керуванням, агрегат можна перевірити на справність перед з'єднанням з основною частиною комбайна.

Готова модель

Коли ланцюжок кроків виконано, виходить комбайн розмірами 11 сантиметрів заввишки, 25 завдовжки, 22 завширшки і в знакових жовто-зелених кольорах компанії John Deere. Він не позбавлений функціональних можливостей. Логічно, що вони тісно пов'язані з можливостями справжнього транспортного засобу.

  • управління задніми колесами комбайна за допомогою невеликого колеса на даху;
  • взаємодія зі збиральним агрегатом, піднімаючи та опускаючи його;
  • обертання всіх 6 шестерень під час руху машини;
  • важіль, який може підніматися і рухатися по колу;
  • наявність зчеплення для додаткового причепа (не входить до комплекту).

Зберіть цікавий транспортний засіб, незамінний для вирощування врожаю в наборі ЛЕГО "Кормозбиральний комбайн John Deere 9700".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари