>
В наявності
6299 грн
5320 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 599 шт.
0 шт.
48 × 11.2 × 37.8 cm
11+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6658 грн
5597 грн
+ =
17798 грн
13830 грн
+ =
6698 грн
5656 грн
+ =
6798 грн
5740 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Надихніться на вивчення нескінченного космосу з набором LEGO "Марсохід команди дослідників", у якому збирається одна з машин космонавтів, призначена для подолання перешкод і перевезення доставлених вантажів.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42180 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 1599 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для дітей від 11 років. Тематика набору - космос. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Збірний марсохід

Велика частина збірки набору ЛЕГО 42180 присвячена моделі марсохода. Переважно він створюється з використанням технічних деталей, частина з яких потім закривається помаранчевими елементами кабіни. Дизайн транспортного засобу включає сформоване місце для двох водіїв, високу підвіску, 6 коліс, кран, а також елементи для досліджень, такі як радар і антени. Усередині автомобіль не порожній, а складається з житлової зони зі стільцями, ванної, холодильника та бігової доріжки. З марсоходом у наборі пов'язано кілька функцій:

  • робоча підвіска, що дає змогу піднімати окремі колеса під час подолання перешкод;
  • керований кран, за допомогою якого можна піднімати предмети;
  • можливість подовжити кузов приблизно на третину, щоб розмістити предмети для перевезення;
  • наявність космічного шлюзу, який дає змогу приєднувати до марсохода інші набори (продаються окремо). 

Розміри транспортного засобу з подовженим кузовом досягають 23 сантиметрів заввишки, 44 завдовжки і 21 завширшки.

Космічні аксесуари, доставлені на планету

Хоча більшість деталей у наборі використовуються для марсохода, він - не єдина збірка набору. Перший його компаньйон - це невеликий робот. У нього 6 коліс і 3 види інструментів, призначених для ремонту основного автомобіля. Марсохід може використовувати гак на своєму крані, щоб підтягнути робота до задньої частини. Аналогічно можна використовувати кран, щоб зачепити другу збірку - паливний реактор.

Решта деталей набору - це вантаж, за допомогою якого можна випробувати функцію подовження марсохода. На вільну платформу можна підчепити краном і поставити генератор, маяки, балони різних кольорів, каністри для утилізації та збору проб. Коли вони доставлені в необхідне місце, їх можна таким же шляхом зняти з марсохода і повернути транспортному засобу первісний вигляд.

Набір ЛЕГО "Марсохід команди дослідників" порадує будь-якого фаната космічної техніки, розробок агентства НАСА і великих збірок незвичайних транспортних засобів. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    10 бер, 2024
    В этом году LEGO действительно продвигает космическую концепцию через множество различных тем. Этот же набор огромный, начиная с его коробки. Это, безусловно, флагманское транспортное средство с множеством игровых функций. Готовый марсоход может укорачиваться, когда большая часть груза снимается сзади, создавая более компактное транспортное средство. Этот марсоход настолько прочный, что я подозреваю, что дети младшего возраста смогут получить массу удовольствия от игры с ним, даже если процесс сборки может показаться немного сложным. Касательно возрастного рейтинга, я бы рассматривал его даже для детей помладше, при условии, что они знают что такое конструктор.
    Достоинства:
    Это отличный способ узнать о механизмах, а также исследовать их. Лучшая скрытая особенность — это наполненная кабина экипажа. Мини-марсоход с подвеской и множество предметов для перевозки - одна из самых очаровательных частей.
    Недостатки:
    В уменьшенном режиме передняя подвеска немного блокируется рамой.
  • 5.0

    10 бер, 2024
    Особисто я обожнюю набори LEGO з безліччю ігрових функцій, особливо набори Technic, оскільки в них вони найбільш продумані. Додайте до них космічну тематику - і це набір для мене. Тож природно, що я буду трохи упереджено ставитися до цієї моделі. Тим не менш, я думаю, що будь-хто знайде в ній задоволення. Це швейцарський ніж для мандрівників космосом, з великою кількістю ігрових функцій і цікавими техніками складання. Ціна також не є жахливою за те, що ви отримуєте від нього. Тому я настійно рекомендую його всім, хто зацікавився.
    Достоинства:
    З колесами, новими шинами та крутими ковпаками на ступицях. Може долати невеликі перешкоди без проблем. Існує так багато варіацій відображення моделі. Безліч аксесуарів для перевезення.
    Недостатки:
    Не додано космічне каміння.
  • 5.0

    10 бер, 2024
    Я буду повторювати: " В ньому є багато чого, що можна полюбити". Набір великий і вражаючий, він має кілька ігрових функцій, які я бачу, як буду використовувати у своїх космічних дослідженнях ЛЕГО. Якщо ви любите космос і шукаєте дещо іншу збірку та ігровий досвід, я настійно рекомендую цей набір. Це чудовий конструктор, який значно урізноманітнить ваше дозвілля з конструктором. Якщо ви відносно новачок у техніці і хочете випробувати себе і навчитися новому - знову ж таки, цей набір стане чудовим початком.
    Достоинства:
    Надійна підвісна система. Кран для підйому вантажу (вантаж у комплекті). Підходить для мініфігів та мініляльок. Міні-марсохід. З'єднується з іншими космічними наборами. Регульований розмір. Недоліки цього марсохода незначні
    Недостатки:
    Кабіна екіпажу трохи тісна. Є непарні наліпки.

Рекомендуємо подивитися ці товари