>
В наявності
3999 грн
3168 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 132 шт.
0 шт.
38.2 × 11.8 × 26.2 cm
10+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
4358 грн
3445 грн
+ =
7298 грн
5940 грн
+ =
14398 грн
11280 грн
+ =
4398 грн
3504 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ще 1969 року Ніл Армстронг сказав про те, що крок на Місяць є маленьким для людини, але гігантським стрибком для всього людства. Підтвердіть це твердження на практиці, зібравши набір LEGO Місія NASA Марсохід «Персеверанс» і почавши власне, домашнє дослідження космосу.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42158 був випущений в рамках серії LEGO Technic. Він містить 1132 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і розрахований від 10 років. Тематика набору - транспорт. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні. 

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Складання марсохода

Оскільки це не схоже на жодну іншу модель Technic, конструкція в наборі ЛЕГО 42158 також трохи відрізняється. Тут більше асиметрії, ніж зазвичай, тому менше повторень. Механізм, який керує рульовим керуванням, можна побачити в центрі і з цього ядра починається вся збірка. Похила задня частина, джерело живлення всюдихода використовують системні деталі. Останньою частиною набору є візки, що гойдаються, які поєднують у собі точний зовнішній вигляд і функціональність. 

На додаток до марсохода також надається безпілотник, названий Ingenuity. Він оснащений наклейкою - сонячною панеллю зверху і датчиком внизу, що являє собою цеглинку 2x2 і плитку, покриту золотими наклейками. 

Закінчений марсохід і його функції

Готовий 6-колісний всюдихід має 23 сантиметри заввишки, 32 завдовжки і 23 завширшки. Він містить безліч камер, датчиків та інших приладів, джерело живлення ззаду, роботизовану руку і, звісно ж, колеса та опори - візки, що гойдаються.

Головне, з чим можна погратися в наборі, це рульове управління і їзда по пересіченій місцевості. Важіль нагорі має дві функції. Під час переміщення його назад - передні і задні колеса повертаються всередину, даючи змогу всюдиходу рухатися на місці по колу. Переміщення його вперед і обертання шестерні керує марсоходом. Він може долати більшість перешкод, при цьому не відриваючи коліс від поверхні. Ще одна функція полягає в управлінні маніпулятором спереду. Важіль можна повертати назовні з вихідного положення, а також піднімати й опускати. Рука також має артикуляцію по всій довжині. Матрицю датчиків, що виступає над корпусом, можна відкинути вниз, коли вона не використовується, хоча для цього потрібно наполовину видалити штифт.

Нові планети чекають. Тому збирайте марсохід з безпілотником у наборі ЛЕГО Місія NASA Марсохід «Персеверанс» і вирушайте в захопливу уявну пригоду незвіданими землями. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари