>
Передзамовлення
2179 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

806 шт.
0 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
7278 грн
6106 грн
+ =
14178 грн
12259 грн
+ =
2958 грн
2787 грн
+ =
7678 грн
6799 грн
+ =
13178 грн
11419 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Автомобіль із набору LEGO "Lamborghini Huracán Tecnica" - один із суперкарів у масштабі 1:16, який підійде як досвідченим фанатам серії, які бажають роздобути спортивну машину, так і новачкам, що тільки знайомляться з особливостями складання.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42161 був випущений в рамках серії LEGO Technic. Він містить 806 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 9 років. Тематика набору - транспорт. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Зовнішній вигляд спорткара

Невеликі панелі, представлені за останні кілька років, дали змогу створювати автомобілі такого масштабу. Завдяки чому машина виходить невеликою, але водночас впізнаваною. Основний використовуваний колір - класичний салатовий і в ньому Ви отримуєте технічні деталі різних форм. Інтер'єр автомобіля з набору ЛЕГО 42161 в основному складається з чорних і сірих елементів, які стильно поєднуються з яскравими зовнішніми деталями. Усередині розміщений дисплей на приладовій панелі та 2 сидіння, які можна нахиляти в міру необхідності. 

Розміри готового автомобіля становлять 8 сантиметрів заввишки, 28 завдовжки і 12 завширшки. Компактний розмір спрощує транспортування, демонстрацію та гру. 

Функції автомобіля

Кожен із наборів серії, як скриня зі скарбами, береже найцікавіше - функції на кінець. Вони стають доступними після того, як модель повністю закінчена, і трохи знайомлять із можливостями справжніх транспортних засобів. Автомобіль з цього набору пропонує в якості бонусу до фантастичного зовнішнього вигляду також функціональні можливості:

  • двері, що відчиняються;
  • капот, що відкривається;
  • рульове управління, здійснюване за допомогою виносного чорного коліщатка на даху (але не через кермо автомобіля); 
  • двигун V10, поршні якого починають рухатися під час руху машини і їх видно з боку задніх коліс.

У той час, як оригінальний автомобіль з цінником понад 10 мільйонів гривень доступний лише одиницям, набір ЛЕГО "Lamborghini Huracán Tecnica" з його зменшеною моделлю може потішити будь-яку людину, яка любить спортивні автомобілі. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    22 сер, 2023
    Це пристойна модель, яка досить добре передає форму та вигини елегантного суперкара. Впізнаваний салатово-зелений колір дуже добре контрастує з гладким чорним салоном автомобіля. Завдяки компактному розміру його легко демонструвати, тому він ідеально підходить, наприклад, для робочого столу або книжкової полиці. Це не модель для тих, хто шукає функціональність і веселу гру, але це нормально, в асортименті цього року є інші набори, які пропонують це. Думаю, що цільова аудиторія набору, в яку входжу і я, має бути більш ніж задоволена кінцев результатом.
    Достоинства:
    Поки що останній у лінійці суперкарів у масштабі 1:16. Компактна модель, яку легко демонструвати. Добре поєднується з іншими недавніми суперкарами такого ж масштабу. Не покладається на наклейки для естетики.
    Недостатки:
    Обмежена функціональність, яка може когось відлякувати.
  • 5.0

    22 сер, 2023
    Чудовий набір для цінового діапазону, який можна порівняти з Mclaren, випущеним кілька років тому. На відміну від аналогічного масштабу Bugatti Bolide, цей автомобіль має більш звичайний зовнішній вигляд, тому для мене більш привабливий. Оскільки це дорожній автомобіль, а не гоночний транспортний засіб, покритий логотипами спонсорів, аркуш наклейок мінімальний, більшість із них використовується всередині. Салатові панелі гарно працюють разом та створюють крутий дизайн. Справжній транспортний засіб має характерні колеса з шестикутним малюнком, а тут, на жаль, використано звичайні. Щодо функцій, то доволі стандартно з циліндрами та дверями, хоча не можу сказати, що не тішить.
    Достоинства:
    Доступний для купівлі набір LEGO Technic. Передає загальний вигляд справжнього спортивного автомобіля. Яскравий салатовий колір. Функціональне рульове управління та рухливий двигун V10.
    Недостатки:
    Кермо не рухає передні колеса.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари