>
В наявності
12999 грн
9749 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 141 шт.
0 шт.
48 × 9 × 38 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
18098 грн
13676 грн
+ =
24998 грн
19829 грн
+ =
13778 грн
10357 грн
+ =
18498 грн
14369 грн
+ =
23998 грн
18989 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

LEGO Technic Гоночний автомобіль Гран-прі

Гоночні змагання ваблять своєю непередбачуваністю і темпами, дарують захоплення і запалюють радісні вогники в очах. А якщо для гонок в запасі є ідеальна машина - гра стає реалістичною, живою і невимушеною. Гоночний автомобіль «Чемпіон Гран-прі» - варіант, який обіцяє беззаперечні перемоги в змаганнях.

Машина обладнана 8-циліндровим двигуном, що має рухомі поршні. Форма двигуна - V-образна. Завдяки незалежним підвіскам з приводами на всіх колесах, рух автомобіля відрізняється плавністю і цілеспрямованістю.

Ще однією перевагою конструктора LEGO 42000 є можливість експериментувати з капотом двигуна. Крім того, присутній задній спойлер, який можна регулювати, і конструкція рульового управління. Захоплива гра з таким гоночним авто гарантована!

Авто для гонок відрізняється компактними розмірами: показник висоти - від 19 см, довжини - 45 см. При цьому ширина машини не перевищує 22 см. Особливо захопливою є можливість трансформації машини, завдяки якій вона перетворюється в гоночний вантажівка. Заднє крило вантажівки з легкістю можна регулювати.

Всі деталі машини виготовлені з пластику. Матеріал не містить шкідливих речовин, а форма деталей виключає травми й неприємності в процесі гри. Безпека - головний критерій, яким пішов виробник при створенні справжнього дива на колесах.

Для підвищення ефекту від гри можна окремо придбати набір 8293 LEGO Power Functions, що має у своєму складі мотор. Така покупка забезпечить ряд захопливих функцій і перетворить гру в феєричний процес. Ціна даного набору цілком демократична, тому ми радимо купувати його одночасно з гоночним автомобілем LEGO Technic Гран-прі.

ЛЕГО Технік 42000 - конструктор, що складається з 1141 деталей. Тому іграшка призначена для дітей, які досягли 11-річного віку. Але будова машини, її оригінальний вигляд і функціонал робить таку машину бажаною і для хлопчиків 16 років. Використання «Чемпіона Гран-прі» допомагає розвивати фантазію і креативність. А ігри з використанням подібної машини перетворюються на справжнє шоу.

Автомобіль з серії LEGO Technic - кращий подарунок для активного і рухомого підлітка. Ризик, швидкість, незвичайні рішення і можливість фантазувати під час гри - це те, що можна отримати з придбанням неповторного автомобіля-чемпіона. Купити LEGO Technic 42000 - найкраще з рішень для тих, хто мріє побачити захопленість в дитячих очах!

 

  • 5.0

    3 сер, 2020
    LEGO Technic Гоночный автомобиль Гран-при - це більш ніж 1000 діталей, це якісні колеса. Доречі, колеса з одного набору лего (у більшості випадків) підходять і для інших наборів. Машина ганяє по всім вулицям. Син сам робить перешкоди на трасі, навіть є водні прегради. Я рада, що лего все витримує.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари