>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

13 шт.
0 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
6+
0 шт.
3.5

Опис

З ігрового всесвіту в реальний світ

Super Mario - це не просто популярна у всьому світі гра, це частина приємних спогадів з дитинства мільйонів людей по всьому світу. Досі цей персонаж викликає радість у дітей, і бажання врятувати принцесу Піч. Але, що якщо улюблений персонаж дитини переступить через екран і стане реальною дійсністю? Саме таку можливість і надає конструктор LEGO 71385 Super Mario Маріо-танукі. Бонусний костюм.

Взаємодіючи з конструктором дитина може вигадувати власні ігрові ситуації, а може відтворювати сцени з гри. У будь-якому випадку море позитивних емоцій їй забезпечено. Також не варто забувати, що іграшка може стати крутою прикрасою дитячої кімнати.

Високоякісні деталі

У коробці малюк знайде 13 невеликих блоків з яких збирається унікальний костюм для Марію. Коли персонаж надягає цей костюм, гравці можуть заробити додаткові монети за те, що розкрутять його перш ніж наступлять на ворогів. Всі деталі зроблені з високоякісного пластику, який не може нашкодити дітям. Вони не бояться падінь, подряпин, скручувань і інших фізичних впливів. Більш того, деталі зберігають свій насичений і яскравий зовнішній вигляд протягом довгих років експлуатації. Ідеальний варіант, щоб повністю реалізувати свій творчий потенціал.

Грай та розвивайся

Думаєте конструктор не несе ніякої користі, крім розважальної? Це не так, крім яскравих емоцій дитина всебічно розвивається. Під час гри залучається логіка, дрібна моторика рук, уява і багато інших якостей. Більш того, малюк вчиться доводити почате до кінця, тренує концентрацію і посидючість. А гра в компанії друзів додатково прокачує комунікативні навички дитини, які так необхідні в сучасному світі.

ЛЕГО 71385 Super Mario Маріо-танукі - це ідеальний подарунок на Новий рік або день народження. Причому він підійде як фанатам цього персонажа, так і тим, хто тільки починає знайомитися з всесвітом Super Mario.

 

  • 5.0

    23 лют, 2021
    Костюм Тануки не только впервые появился в Super Mario Bros. 3, но и является одним из самых знаковых бонусов после костюма Огненного Цветка. Тануки - енот, и в играх Марио наделен способностью выполнять атаки с вращением хвоста и может взлетать в воздух с помощью плавного прыжка и скольжения. Костюм имеет аналогичные функции: быстро наклоняя Марио из стороны в сторону, вы активируете плавучий звон, за который вы получите больше монет. Вы также можете закручивать атаки врагов. Элемент кепки похож на тот, что использовался для Cat Mario, явно перекрашенный.
    Достоинства:
    Кнопка включить и подключиться по блютузу находиться сзади и почти не заметна. Сразу 2 способа получить монеты дополнительно.
    Недостатки:
    Нету.
  • 3.0

    23 лют, 2021
    Сам костюм не плохой, но есть ведь и получше. Как говориться, все познается в сравнении. У меня есть еще костюм пингвина (71384), то он мне нравиться больше. Во-первых, он добавляет больше разнообразия. Во-вторых, у пингвина гораздо понятнее функция. Там нужно просто проскальзывать на пузе, а здесь как-то раскрутить.
    Достоинства:
    Помимо костюма, в набор также входит подставка для демонстрации. Сам по себе неплохой, ничего не могу сказать.
    Недостатки:
    Сравнивая с тем же пингвином, тот мне нравится больше. В тот еще и крылья входили, а тут просто костюм.
  • 5.0

    23 лют, 2021
    Альтернативные костюмы стали важной частью серии игр Mario. Так что приятно видеть их копии в наборах LEGO Super Mario. Несмотря на небольшой размер наборов, они добавляют уникальные игровые функции, а также придают LEGO Mario новый красивый вид. Мне нравится, что эти костюмы охватывают разные “эпохи” игры. Лично у меня остались приятные воспоминания о костюме тануки, который более знаком поклонникам Nintendo.
    Достоинства:
    Крутое разнообразие для серии. В любом случае, если вы не хотите тратить деньги просто на костюм - не берите. Найдутся такие поклонники, как я.
    Недостатки:
    Так и не понял, как с этим костюмам получить дополнительные монетки. Раскрутить правильно не могу.
  • 1.0

    23 лют, 2021
    Я купил это в качестве подарка на День рождения дочери. Отвратительно! Не смотря на высокую цену как для такого набора, я купил его, рассчитывая, что в нем будет также Марио. Его здесь нет! Набор называется “Марио-тануки”. Раз его здесь нет, почему не назвать “Костюм-тануки”?? Печально, что лего прибегает к такого рода двусмысленному и вводящему в заблуждение маркетингу.
    Достоинства:
    -
    Недостатки:
    Марио в наборе нет!!! Просто костюм.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари