>
Уточнити наявність у постачальника
899 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

154 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Опис

Злітайте до небес, гойдайтеся на гойдалках та перемагайте лохматиків у наборі LEGO Super Mario Додатковий набір «Ласти Кошлатика». Простий, але від того не менш цікавий набір подарує не одну годину цікавої гри.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71405 був випущений у рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 154 якісні деталі, інструкцію у додатку LEGO Super Mario та призначений від 6 років. Тематика набору – атракціони.

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо.

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціальної програми тут Ви також відправитеся в пригоди, заздалегідь зібравши та облаштувавши знамениті локації.

Друзі кошлатики

Єдині фігурки, які Ви отримаєте в даному наборі - це будуть кошлатики (фаззі/пушистики). Тому не зайвим буде дізнатися про них трохи більше. Кошлатики - це невеликі волохати істоти чорного кольору з шипами. У них два різних ока та відкритий рот із великими зубами. Вперше кошлатики з'явилися у грі Super Mario World як вороги, яких не можна перемогти, і з того часу стали постійними жителями Грибного королівства. Не дивлячись на дивний вигляд і поведінку, вони описані як володарі інтелекту.

У варіанті конструктора LEGO, кошлатики зберегли своє чорне забарвлення, трикутники-колючки, дивні очі, відкритий рот і злісну натуру. Але на відміну від деяких ігор, тут їх можна буде перемогти. Для цього Вам буде необхідно скинути їх з гойдалки та відсканувати штрих-код, який знаходиться знизу.

На гойдалках з кошлатиками

Даний набір є розширенням, тому найкраще працює у поєднанні з іншими наборами, але й сам зможе доставити веселощі. Важливо лише мати головного героя, який зможе взаємодіяти із штрих-кодами. Основна частина рівня в наборі LEGO 71405 складається з двох кольорових гойдалок, на яких з одного боку сидять кошлатики. Фоном для них є велика зібрана хмара з небом. Щоб пройти цю ділянку, Вам необхідно за допомогою Маріо, Луїджі або Піч гарненько стрибнути на інший бік гойдалки, щоб кошлатики підлетіли в повітря і Ви могли відсканувати їх штрих-коди, тим самим перемігши їх і забрати дорогоцінні монетки.

Але, зрозуміло, на цьому пригоди не закінчуються. Адже швидко розправившись з кошлатиками, Ви можете витратити вільний час веселячись і стрибаючи на помаранчевому грибному батуті. А на випадок, якщо не все пройде гладко, можете скористатися бірюзовим блоком часу - відсканувати його і додати собі додаткові секунди на проходження. Пройшовши всі ці етапи, та ще й з додатковим часом Ви не тільки повеселитеся, але й заробите достатньо монет у додатку.

Допоможіть Маріо, Луїджі або Піч стрибнути з батута на гойдалки, щоб перевернути кошлатиків та заробити цифрові монети в наборі LEGO Super Mario Додатковий набір «Ласти Кошлатика».

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари