>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

246 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.

Опис

Побувайте в гостях у одного з наймиліших створінь Грибного королівства та хорошого друга Маріо, Луджі та Піч у наборі LEGO Super Mario Додатковий набір «Будинок подарунків Йоші».

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71406 був випущений у рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 246 якісних деталей, інструкцію у додатку LEGO Super Mario та призначений від 6 років. Тематика набору – пригоди.

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо.

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціальної програми тут Ви також відправитеся в пригоди, заздалегідь зібравши та облаштувавши знамениті локації.

Йоші та Монті

У цьому наборі Ви зустрінете відразу 2 герої, яких могли бачити в іграх. І це:

  1. Йоші – зелений динозавр та протагоніст усієї серії ігор. Він виглядає як салатовий динозавр з великим носом та очима. Оскільки Йоші - це дружній персонаж, то з ним не потрібно боротися, а монетки Ви отримаєте у тому випадку, якщо привітаєте його або подаруєте йому щось (наприклад, фрукти);
  2. Крот Монті - поширений ворог, який в іграх вискакує з нори і женеться за головним героєм. Тут Монті виконаний у коричневому кольорі і приблизно вдвічі нижчий за Йоші. Щоб перемогти його, потрібно стрибнути на нього зверху, тим самим відсканувавши штрих-код.

Так само при вході в будинок живе маленька блакитна пташка.

У гостях у Йоші

Будинок Йоші, що вперше з'явився в Super Mario World, ідеально підходить другу Маріо, який полюбляє фрукти і запропонований для дослідження в наборі LEGO 71406. У готовому вигляді його приблизний розмір складе 12 сантиметрів у висоту, 26 у ширину і 13 в довжину. Для повноцінної взаємодії з ним знадобиться буль-яка з фігурок головних героїв.

Перше, що потрібно зробити - це, звичайно ж, привітатися з господарем будинку - милим динозавром. Для цього потрібно стати перед аркою з написом Йоші і відсканувати штрих-код. І можна проходити далі. Усередині Ви можете виявити:

  • ліжко динозавра, на якому можна подрімати;
  • поштову скриньку з деталькою листа;
  • камін;
  • крота Монті.

Але головні можливості набору пов'язані з улюбленими ласощами Йоші – різними фруктами. І це не дивно, адже він живе серед фруктових дерев, а частина меблів навіть зроблена в них. Одне з дерев оснащене функцією нокдауну, за допомогою якої можна збити фрукти вниз. Друга функція - це розкручування каруселі, щоб фрукти стали золотими та принесли більше монет. Отриманий будь-яким чином червоний або зелений фрукт можна "з'їсти" самому або подарувати будь-якому дружньому персонажу, наприклад Йоші, який їх просто обожнює.

Вирушайте в гості до милого динозавра Йоші, який чекає на Вас біля дверей і навіть приготував частування-фрукти в наборі LEGO Super Mario Додатковий набір «Будинок подарунків Йоші». І нехай ніякі кроти не завадять Вашому дозвіллю з другом.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари