>
Під замовлення
3999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

545 шт.
5 шт.
48 × 9 × 28 cm
8+
0 шт.
4.5

Опис

Проживіть самостійно битву на кораблі - Королівському морському леопарді у наборі LEGO "Marvel Чорна Пантера: битва на воді", яка була показана у фільмі "Чорна Пантера: Ваканда назавжди".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76214 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 545 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист з наклейками та призначений від 8 років. Тематика набору – супергерої.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Фігурки, що беруть участь у битві

На палубі розгорається серйозна боротьба за участю багатьох персонажів. В тому числі:

  1. Чорна Пантера (Шурі) – вакандська принцеса, яка стала супергероїнею. Фігурка одягнена в чорний костюм із металевими срібними та золотими деталями. На голові чорна маска, а під нею усміхнене обличчя дівчини;
  2. Окойе - лідер охоронців дружин короля Ваканди. Дівчина має принти у вигляді червоного торса з переплетенням ременів та намистом, а також чорні штани. Вона володіє зброєю - перлинно-срібним списом;
  3. М’Баку – лідер племені Джабарі, яке підконтрольне Ваканді. Він має світлий костюм із стилізованим зображенням мавпочки на торсі. Аксесуар – кнобкеррі;
  4. Залізне серце МК2 (Рірі Вільямс) - винахідниця, яка вигадала новий костюм Залізної людини. На ній червоний костюм із чорними деталями, проте без центрального дугового реактора, який керував бронею Тоні. Також має збірку, закріплену на спині;
  5. Немор (Підводник) - правитель підводного царства. На фігурці шийний комір, пояс із металевого золота, бірюзові плавки та крильця на ногах.

Королівський морський леопард

Королівський морський леопард впізнаваний як те, що походить з Ваканди через чорну і сіру кольорову гаму. Він має кутасту структуру і досягає 33 сантиметри в довжину. Попереду у нього яскраво-жовті деталі, а ззаду потужні двигуни з блакитними елементами. На палубі можна знайти невелику зону управління, за якою достатньо місця для мініфігурки і є різні панелі. На одній із таких зображено фіолетове обличчя Немора – мета героїв. Також є 2 встановлені гармати на шарнірних з'єднаннях та випадкові предмети, як вогнегасники або рації. Частина нижньої палуби використовується як своєрідна в'язниця. Доступ до неї здійснюється через люк. Одна з наклейок служить не тільки пультом керування, а й ручкою для доступу всередину.

Крім корабля, в наборі ЛЕГО 76214 присутні 2 ідентичні дрони. Вони мають кілька крил (4 крила) і довгий хвіст, що надає дрону вигляду комахи. Вони також містять пару шипометів. Обидва дрони можуть бути встановлені в задній частині корабля.

Станьте учасником битви проти Немора, яка розгортається на палубі та поруч із Королівським морським леопардом у наборі LEGO “Marvel Чорна Пантера: битва на воді”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    3 лис, 2022
    Технології, що походять з Ваканди завжди мають неперевершений вигляд, Модель виглядає цікаво, ніби дизайнери черпали натхнення з форми праски. Мені подобаються гострі кути та транс-жовті кольори. Вибір мініфігурок також привабливий, включаючи чотири ексклюзивні дизайни. Мабуть, найбільш захоплюючим є М'Баку, враховуючи його величезну популярність і якщо я не помиляюсь, він раніше не з’являвся у варіанті констуруктора. Серед доданих фігурок у мене була лише Пантера та Немор, тому отримати 3 нові персонажі досить класно.
    Достоинства:
    Привабливий зовнішній вигляд корабля. Чудове використання простору палуби. Сховище для дрона працює ідеально, як і постріли з самих дронів. Бажані для багатьох фігурки.
    Недостатки:
    Інтер'єр обмежений, хоча була можливість додати хоча б 1 кімнату.
  • 4.0

    3 лис, 2022
    Спочатку з негативу. У мене дві проблеми з цим набором. По-перше, набір трохи дорогий, хоча я можу це зрозуміти через загальний ріст цін. Друга проблема стосується конкретно корабля - незрозуміло, чи цей набір справді плаває. З огляду на те, що це човен і набір називається «Війна на воді», я знаю, що мій син захоче поставити його у ванну. Але я не хочу сушити шматочки Lego протягом наступного місяця. Щоб уникнути розчарування, можна було б трішки детальніше розписувати таку інформацію. Проте позитив у наборі також є. Нам сподобалось те, що додано аж 5 героїв, а також 2 дрони. Сама збірка доволі велика, а також має стильний чорний колір.
    Достоинства:
    У наборі є як герої, так і злодій, через що грати цікаво. Для Немора є навіть спеціальна в'язниця. Корабль великий, з мощним двигуном позаду. Можна стріляти детальками (але обережно, щоб не загубити).
    Недостатки:
    Висока ціна. Незрозуміло, чи корабель насправді тримається на воді.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари