>
Уточнити наявність у постачальника
21999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 210 шт.
4 шт.
52.3 × 12.4 × 48 cm
18+
0 шт.

Опис

Перенестися в злочинне, але водночас геройське місто Готем можна в наборі LEGO "DC Бетмен: Анімаційний серіал Ґотем-Сіті", який натхненний однойменним мультсеріалом 1992-1995 років.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76271 був випущений у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 4210 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - будови.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Персонажі мультсеріалу

Набір ЛЕГО 76271 включає 4 мініфігурки, які є головними героями мультсеріалу:

  1. Бетмен. У нього сіро-чорний костюм з жовтими логотипом кажана і жовтим ременем. На голові у супергероя чорна маска із загостреними вухами. Плащ двоколірний - синій усередині та чорний зовні;
  2. Жінка кішка. На ній переважно сірий костюм із чорними рукавами та черевиками. Є жовтий ремінь і маленькі вушка на голові;
  3. Джокер. Він одягнений у бузковий костюм із помаранчевим светром, бірюзовим бантом і закріпленою квіткою;
  4. Гарлі Квінн. Кохана Джокера має костюм арлекіно, який поєднує червоний із чорним кольори. На голові блазнівський ковпак.

Для мініфігурок у наборі призначена підставка. З боків від місця для мініфігурок, на ній є збірні горгулі.

Зображення Готема

Оскільки Готем у наборі представлений у вигляді картини, він має чорну рамку, фон і об'ємні збірки будівель. Нагорі встановлено напис Бетмен, який виступає конструкцією для підвішування картини.

Квадрати фону, з прикріпленими на них деталями, створюються окремо. Починається збірка з правого верхнього кута з поліцейськими дирижаблями, далі спускається вниз до блакитного місяця і маєтку Вейнів з бет-печерою. Його фасад кріпитися за допомогою однієї з пластин 2×2 з перпендикулярною пластиною, що далі неодноразово повторюється з іншими будівлями. Поверх, можуть бути прикріплені бар і клуб. Спереду окремо збирається і ставиться міні-модель бетмобіля. Поступово пересуваючись по картині, збирається безліч будівель міста: будинок Загадника, Жінки-кішки і Глиноликого; Вейн Інтерпрайзерс; поліцейське управління; міський суд Готема; більярдний зал Толстого Полі; Готем-опера; лікарня Аркхем; лікарня; музей; ботанічний сад; годинникова башта; парк розваг; кілька хмарочосів і так далі.

Додатково, по всій збірці заховані плитки із зображеннями найзнаменитіших супротивників Бетмена, а в небо подано головний символ боротьби зі злочинністю - кажана.

Відчуйте себе жителем Готема в наборі ЛЕГО "DC Бетмен: Анімаційний серіал Ґотем-Сіті", де змішуються протилежності, злочинність з героїзмом, затишні місця лиходіїв з хмарочосами, ненависть з любов'ю.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари