>
В наявності
32499 грн
26917 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

5 374 шт.
2 шт.
53.3 × 38.5 × 46 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO Star Wars AAT (75080)

5499 грн
4620 грн
=
37998 грн
31537 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Грізний зоряний руйнівник класу Венатор став популярним символом епохи Війн клонів, з'являючись у різноманітних серіалах і пригодах за участю Республіки. Ступіть на його борт у наборі LEGO "Зоряний крейсер Республіки класу Венатор" і рушайте боротися з Імперією. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75367 був у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 5374 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - космічний корабель. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурки на кораблі

Компанію великій збірці корабля в наборі ЛЕГО 75367 складають мініфігурки - 2 учасники протистояння Республіки з Імперією. 

  1. капітан Рекс - клон, який очолює 501-легіон. Мініфігурка носить білу форму штурмовиків із блакитними деталями. За допомогою чорно-синьої тканини зроблений наплічник. На голові у Рекса шолом фази II з рухомим сірим візором і характерним козирком. Під шоломом серйозне обличчя з пластиром на тому місці, звідки було видалено чип. Персонаж озброєний двома бластерними пістолетами; 
  2. Вуллф Юларен - один із наймолодших адміралів Галактичної Республіки. На ньому республіканський костюм із відзнаками та чорні черевики. Обличчя двостороннє - суворе і стурбоване. У Юларена немає яких-небудь аксесуарів. 

Обидві мініфігурки можна розмістити поруч з інформаційною табличкою, на якій вказані характеристики корабля. Крім того, до комплекту входить ексклюзивна деталь, присвячена 20-й річниці епохи Війн клонів.

Крейсер Венатор

Республіканський ударний крейсер у наборі має довжину 108 сантиметрів, що передає образ гігантського зоряного руйнівника. Він збирається на базі ядра Technic, роблячи його деталізованим і впізнаваним. Зовнішні панелі з'єднані за допомогою невеликих кульових шарнірів і осей Technic. Здебільшого вони сірого кольору, проте також є смуги бордового кольору. Також є нанесені знаки Флоту Розімкнутого Кільця - основного космічного флоту Республіки. Примітні деталі дизайну включають трубопроводи; 8 двигунів; подвійні турболазери; командну вежу; подвійний місток, де правий - командний центр, а лівий - здійснює управління винищувачами; турболазерні турелі, що обертаються, і так далі. 

Траншея навколо республіканського ударного крейсера в деяких місцях розширюється. Це дає ще більше можливостей для деталізації, особливо біля бічних ангарів. Додаткові ангари, доступні по обидва боки, майже не використовуються в серіалах, тому в наборі також закриті та відтворені за допомогою перемичок. Тим часом, портовий ангар відкритий і всередині нього знаходиться крихітний республіканський бойовий корабель. 
 

Зберіть масивний корабель у наборі ЛЕГО "Зоряний крейсер Республіки класу Венатор", який дає змогу безпечно подорожувати галактикою і боротися з Імперією. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    21 жов, 2023
    Коли я дізнався, що "Венатор" буде випущений у вигляді набору UCS, я зрозумів, що повинен його придбати. Я завжди був великим фанатом цього корабля. Він схожий на набагато крутішу версію Зоряного Руйнівника. Мені подобається, що він надзвичайно деталізований. Незважаючи на те, що корабель симетричний, тут не так багато повторень. Особливо мені сподобався подвійний міст, верхня обшивка задньої частини та бічна рама завдяки всім цим цікавим деталям. Колір не тільки сірий, але і бордовий. Мені дуже сподобалася міні-версія канонерки. Інформаційна табличка також надрукована замість наклейки. Фігурка адмірала Юларена виглядає добре, але я думаю, що обличчя могло б бути кращим. І мені не подобається, що у Рекса немає тканинної ками.
    Достоинства:
    Великий, міцний готовий корпус, який ідеально підходить для розташування подальших деталей. Не втомлює у будівництві, незважаючи на тривалий час. Готовий набір не такий крихкий, як деякі збірки.
    Недостатки:
    Дорогий. Двигуни провисають під власною вагою. Відсутність інтер'єру на судні
  • 5.0

    21 жов, 2023
    Цей набір абсолютно неймовірний і є любовним листом для всіх шанувальників приквелу Зоряних воєн. Не пошкодували жодних коштів щодо дизайну, з дивовижними плитками та цегляними панелями, які покривають всю модель, створюючи точний та естетичний корабель. Його вражаючі розміри означають, що він займе заслужену флагманську позицію в більшості колекцій. В той же час дві ексклюзивні мініфігурки порадують колекціонерів мініфігурок (хоча деякі можуть бути розчаровані тим, що вони замкнені в такому дорогому наборі). Звичайно, він не позбавлений недоліків, як кама Капітана Рекса, але це незначне.
    Достоинства:
    Модель вражає візуально як здалеку, так і зблизька, копіюючи флагман Галактичної Республіки майже в ідеальній формі. Рама Technic підтримує стабільність, одночасно забезпечуючи можливість встановлення всіх панелей (і всієї надбудови мосту) під потрібними кутами. Два ексклюзивні персонажі, що входять до нього, загалом добре зроблені.
    Недостатки:
    Безумовно, дорогий набір.
  • 5.0

    21 жов, 2023
    Величезний потенціал відтворення зоряного руйнівника класу «Венатор» у обговорювався багато років, що, природно, підвищувало очікування щодо його остаточного появи. Республіканський штурмовий крейсер класу «Венатор» точно виправдовує ці очікування, оскільки стандарт точності та деталізації значно перевершує навіть Імперський зоряний руйнівник. Я вважаю, що використання наклейок можна було б уникнути, і, очевидно, існує потенціал для покращення мініфігурки Капітана Рекса, хоча ці проблеми затьмарені багатьма якостями корабля. Що є перешкодою, так це ціна, яка здається відносно дорогою, але величезний масштаб цього судна не можна ігнорувати.
    Достоинства:
    Бездоганна точність. Велика кількість зовнішніх деталей. Назвичайно міцна конструкція як для такого розміру. Чудовий на дисплеї.
    Недостатки:
    Капітану Рексу потрібна тканинна накидка. Деякі наклейки, яких можна уникнути.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари