>
В наявності
7099 грн
5489 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 066 шт.
12 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
8+
0 шт.
3.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
7328 грн
5682 грн
+ =
9898 грн
7841 грн
+ =
12598 грн
10109 грн
+ =
7728 грн
5980 грн
+ =
9898 грн
7841 грн
+ =
13098 грн
10529 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Ці храми були побудовані расою массассі тисячі років тому, але вони все ще стоять. Навіть не віриться" - Лея Органа

З набором LEGO "База повстанців Явін 4" кожен охочий може потрапити до знаменитого храму, що виконував роль бази Альянсу за відновлення Республіки.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75365 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 1066 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 8 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Персонажі в храмі

База з набору ЛЕГО 75365 наповнена різними мініфігурками відомих персонажів. Їх аж 12 штук:

  1. Люк Скайвокер. Хлопець одягнений у чорну майку, жовту куртку і коричневі штани з ременем. Також присутня деталь медалі з церемонії наприкінці Епізоду IV;
  2. Хан Соло. Корелліанин має світлий светр, чорну жилетку та сині штани з ременем. У нього така ж знімна медаль, як і в Люка;
  3. принцеса Лея. Дівчина одягнена в білу церемоніальну сукню до підлоги і готова вручати медалі;
  4. Чубакка. Чуї обходиться без одягу, адже більшу частину тіла вкриває коричневе хутро. Проте він має срібний патронташ;
  5. генерал Додонна. Один із перших генералів одягнений в акуратну форму повстанців пісочного кольору;
  6. Гарвен Дрейс. Пілот одягнений у яскраво-помаранчевий деталізований костюм для польотів із принтом пакета життєзабезпечення, а на голові має жовтий шолом;
  7. Джон Вандер. Ще один пілот має аналогічний льотний костюм, проте шолом відрізняється - він білий з оливковим;
  8. командир повстанців - фігурка має спрощену форму повстанців пісочного кольору порівняно з генералом. Додатково у дівчини є білий шолом;
  9. солдат повстанців. Хлопець одягнений у блакитний светр, чорну жилетку та сірі штани. На голові білий шолом із чорною смужкою;
  10. C-3P0. Дроїд з'являється в золотому кольорі з помітними внутрішніми кабелями. Відмітна риса - одна з ніг срібна;
  11. R2-D2. Білий робот традиційно має куполоподібну сіру голову, тіло з електронними принтами і 2 ноги;
  12. R2-BHD. Астремеханік складається з сірого корпусу, а також має сріблясті принти панелей, проте загальна конструкція схожа з R2-D2.

Також у наборі повно зброї, якої вистачає для кожної фігурки, починаючи від бластерного пістолета Хана Соло і закінчуючи списом солдата.

У гостях у повстанців

Явін 4 усіяний стародавніми храмами, найбільший з яких стає штаб-квартирою Альянсу повстанців на початку Галактичної громадянської війни. Сторожові вежі оточують храм і в наборі одна з них розташована над деревом. Усередині місце для 1 мініфігурки, а сама вежа може бути частково захована. Наступна побічна збірка - винищувач Y-Wing. Модель виконана переважно з білих деталей, проте також є жовті та блакитні. У кабіні може перебувати 1 мініфігурка. Позаду пілота розташована іонна гармата, що обертається. Винищувач підтримується трьома посадковими опорами знизу. Також передбачена жовта драбина, за допомогою якої можна потрапити всередину. Остання додаткова збірка - транспортний засіб для перевезення пілотів по базі. На борту місце для 5 персонажів, крім того, є місце для зберігання аксесуарів.

Центральна збірка - це храм із похилими стінами і невеликими рослинами на них. Над входом розташована пара турелей, кожна з яких оснащена шипометом. Усередині вони з'єднуються через промінь Technic, тому рухаються разом. Над турелями - висока пірамідальна верхівка. 

Інтер'єр спроектований навколо центрального входу. Винищувач займає більшу частину землі, тому доступний просторий ангар. Кімната для брифінгів розташована нагорі і містить три стільці, дошку і кулер. Поруч - артилерійська станція, що містить один екран наведення з TIE Fighter у центрі. По інший бік - кімната з ящиками для зберігання предметів і термодетонаторів. Генерал Додонна, принцеса Лея і C-3PO спостерігають за битвою при Явіні з командного центру з круглим монітором. У верхівці храму розташований зал для аудієнції, де Люк і Хан отримують свої медалі. 

Станьте на бік повстанців і удостойтеся честі відвідати їхню базу в наборі "База повстанців Явін 4".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 вер, 2023
    Завершена модель виглядає добре з огляду на рівень деталізації, який вона включає, і є багато областей для розміщення мініфігурок, щоб відтворити улюблені сцени з цього місця у фільмі. Незважаючи на головну будівлю, я насправді вважаю Y-wing найцікавішою частиною набору. Для багатьох шанувальників LEGO Star Wars головною перевагою цього набору також можуть стати мініфігурки, яких аж 12. Чомусь особливо здивувало аж 3 робота. Набір також може бути непоганим як набір запчастин, з купою темних піщаних цеглин, схилів і плит, а також великою кількістю деталей сірого кольору.
    Достоинства:
    Храм збирається з трохи більших деталей, тому це зовсім неважко, навіть для дитини. Є дрібні деталі інтер'єру. Зовні акуратно розміщені рослини. Не тільки мініфігурки, але і транспортні засоби можна розмістити всередині.
    Недостатки:
    Так, набір простуватий, але аж настільки поганим я б його не вважав через це. А ось за наліпки можна і посваритись ахазах
  • 3.0

    14 вер, 2023
    Загалом - це набір, який сподобається деяким, але не всім шанувальникам. Колекціонери мініфігурок, ймовірно, будуть задоволені широким набором мініфігурок. Шанувальники поменше сподобається великий простір для гри, наповнення його мініфігурками та винищувач. З іншого боку, шанувальники старшого віку, швидше за все, будуть розчаровані низьким рівнем деталізації всієї моделі, особливо всередині. Незважаючи на те, що модель справді має певний шарм зі своєю концепцією, схожою на ляльковий будиночок, відсутність деталей розчаровує, особливо якщо взяти до уваги ціну. От і виходить, що і для дітей задорого, а для дорослих надто просто.
    Достоинства:
    Великі ігрові набори завжди приємно бачити в темі «Зоряних війн». Остаточна модель — це більше, ніж просто фасад із належною глибиною конструкції. Дизайн у стилі лялькового будиночка забезпечує хорошу ігрову цінність для маленьких шанувальників. 12 мініфігурок - це щедро, навіть для такої ціни.
    Недостатки:
    Спрощений процес складання та дизайн. Низький рівень деталізації, багато внутрішніх кімнат здебільшого порожні. Дуже дорогий.
  • 3.0

    14 вер, 2023
    Враховуючи неймовірно довге очікування бази на Явіні з конструктора lego, я зустрів цей набір з великими очікуваннями. На жаль, я розчарований. Зовнішній вигляд загалом хороший, хоча й непослідовно деталізований, але інтер’єр жахливий. Значна частина простору повністю витрачена, а деякі кімнати занадто покладаються на наклейки, інакше їх було б невпізнати. Проте Y-wing і транспортний засіб добре виконані, як і 12 мініфігурок. 8 ексклюзивних, зокрема Люк, Хан, Лея та довгоочікуваний Гарвен Дрейс. Однак їх недостатньо, щоб врівноважити проблеми, тому вищу оцінку не можу дати.
    Достоинства:
    Відтворення визначного місця. Загалом хороша архітектура, якщо розглядати зовнішній вигляд. Привабливі транспортні засоби. Круті мініфігурки, особливо, ексклюзивні версії.
    Недостатки:
    Бідний інтер'єр. Непослідовний зовнішній вигляд. Для таких проблем ціна зависока.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари