>
В наявності
2699 грн
2280 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

766 шт.
0 шт.
35.4 × 11.8 × 19.1 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3328 грн
2771 грн
+ =
5498 грн
4632 грн
+ =
8198 грн
6900 грн
+ =
3328 грн
2771 грн
+ =
6298 грн
5124 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

«Файний цей Коді». - Обі-Ван Кенобі

Будучи незалежним і шалено відданим Великій армії Республіки, Коді так і не змирився з Новим порядком та створенням Імператорського штурмового корпусу. Віддайте данину знаменитому клону, зібравши його шолом у наборі LEGO "Шолом командора клонів Коді".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75350 було випущено у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 766 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 18 років. Тематика набору – шолом.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Процес створення шолома з деталей ЛЕГО

Складання починається з пластини 8×8, покладеної в стопку з безліччю звернених назовні елементів шпильок, щоб прикріпити злегка похилу бічну деталь. Далі йде верхня частина фірмового помаранчевого візора Коді, а також пара точок кріплення вигнутих верхніх секцій. Наступні кроки формують передню, задню, бічну та верхню частину шолома Коді. Останньою деталлю верхньої частини шолома є невеликий червоний лазерний цілепоказник з лівого боку, трохи вище за верхню частину візора. Потім збирається підставка та починається створення нижньої частини. Це дзеркально відбивається з іншого боку, перш ніж перейти до задньої частини шолома. Коли обидві сторони готові, вони з'єднуються візором. Нарешті помаранчевий плавець позначає Коді як командира.

Готова модель

Командир Коді або КК-2224 очолював 212 штурмовий батальйон, найбільш відомий своїми помаранчевими знаками. Тому логічно, що для складання його шолома використовується поєднання білих та помаранчевих деталей. Головний убір командира Фази І примітний тим, що мав сонцезахисний козирок і пару антен. Через це вони присутні в наборі ЛЕГО 75350 і впадають у вічі. Єдиною рухомою деталлю є антена зв'язку Коді. Її можна повертати та переміщати, що дозволяє трохи змінити його зовнішній вигляд. Разом з антеною, складання досягає приблизно 21 сантиметр у висоту, 12 завширшки і 14 завдовжки.

Компанія LEGO прийняла рішення узгодити всю колекцію шоломів не лише в розмірах, а й у питанні демонстрації, оскільки кожна модель стоїть на однаковій чорній основі. Вона збирається зі скосів і надійно з'єднується з головним складанням - шоломом. Через це модель можна легко переміщати чи обертати, щоб розглянути з різних боків. Перед підставкою розміщується табличка з ім'ям власника шолома, що наближає його до визначення експонату.

Використовуючи деталі різних форм та несподівані способи їх з'єднання, кожен фанат конструктора ЛЕГО та космічних пригод може зібрати шолом, який належить відомому персонажу Зоряних війн у наборі ЛЕГО “Шолом командора клонів Коді”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 бер, 2023
    Незважаючи на те, що нових деталей або навіть нових кольорів може бути не так багато, цей шолом я побудував із великим задоволенням. Він не має кричущих недоліків, при цьому відображаючи яскраве помаранчеве маркування 212-ї дивізії, яке допомагає трохи більше виділятися на виставці. Він стане чудовим доповненням до будь-якої колекції, особливо якщо ви фанат мультсеріалу, який показав нам зовсім іншу сторону клонів з фільмів. До речі, цього року ж виповнюється 20 років з моменту показу. Тим не менш, якщо ви не фанат приквелів і не маєте емоційного зв'язку з Війнами клонів, я думаю, що цілком нормально пропустити і цей набір, і шолом Рекса, взявши того ж Вейдера.
    Достоинства:
    Дійсно веселий білд, зі свіжими та новими технологіями побудови шолома. Чудова робота дизайнера і приємно бачити шоломи епохи приквелів. Помаранчеве маркування 212-ї дуже добре працює для контрасту. Чудовий дизайн козирка та плавників. Як частина колекції, він гарно виглядатиме поряд із іншими.
    Недостатки:
    Трохи дороге задоволення, якщо не по акції.
  • 5.0

    13 бер, 2023
    Кутові шоломи Зіркових воєн добре підходять для відтворення LEGO, тому я очікував, що шолом Фази I буде досить вражаючим, ще до того, як він був представлений. На щастя, остання серія наборів починає досліджувати Війни Клонів, чим робить категорію більш різноманітною. Шолом командира клонів Коді, безумовно, відповідає цьому потенціалу, включаючи фантастичну деталізацію і дуже нагадує знаменитий вигляд офіцера. Існують деякі компроміси навколо козирка, який мав би бути трохи більше витягнутим. Однак, враховуючи обмеження формату, я в захваті від цього виконання шолома. Якщо потрапите на знижку, то взагалі беріть не роздумуючи.
    Достоинства:
    Командор Коді, безумовно, виправдав очікування, досягнувши чудової точності. Вражаюча, кутаста форма, виконана за допомогою простих деталей. Яскраві помаранчеві риси. Підставка для демонстрації.
    Недостатки:
    Невеликі неточності навколо козирка.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари