>
В наявності
2949 грн
2334 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

854 шт.
0 шт.
35.4 × 11.8 × 19.1 cm
18+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
3578 грн
2825 грн
+ =
5748 грн
4686 грн
+ =
8448 грн
6954 грн
+ =
3578 грн
2825 грн
+ =
6548 грн
5178 грн
+

LEGO Star Wars AAT (75080)

5499 грн
4620 грн
=
8448 грн
6954 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

“Мене звуть Рекс. Але для вас я капітан!” ― Рекс представляється клонам-новобранцям

Яку б славу зрештою не набув 501-легіон, не можна заперечувати, що його клони були справжніми професіоналами. Важливу роль у цьому відіграла як підготовка, так й керівництво. Віддайте данину одному з найвідоміших командирів - КС-7567 у наборі LEGO "Шолом капітана Рекса", який до того ж не взяв участі у Наказі 66 і залишився вірним джедаям.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75349 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 854 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 18 років. Тематика набору – шолом.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Особливості складання демонстраційної моделі

Створення шолома в наборі ЛЕГО 75349 починається з середини - цегляного ядра з шипами з боків. Запалі щоки особливо цікаві, оскільки вони побудовані шарами. На них розташовані сірі фільтруючі сопла. Вигнуті скоси 1x4 вздовж обох сторін утворюють закруглений корпус респіратора. Гумові шини створюють круглі індукційні фільтри. Грати рота - це невелика принтована деталь. Також є лінії зварювання - капітан Рекс об'єднав частини обох шоломів солдатів-клонів, щоб скористатися їх різними якостями. Ще одна наліпка - це очі джайга (присуджуються солдатам-клонам за видатний героїзм на полі бою). Сіра смуга навколо задньої частини шолома є ідеально гладкою, що дозволяє розумно використовувати вигнуті нахили 2x4, розташовані під кутом.

Готовий шолом

У готовому варіанті шолом виконаний переважно із білих деталей, маючи також невеликі блакитні, чорні та сірі акценти. Висота легендарного шолома капітана Рекса становить 19 сантиметрів, крім далекоміра. Завширшки та довжини - 12 і 13 сантиметрів відповідно. Загальна форма шолома має кривизну навколо основи у поєднанні з козирком Фази I, що відрізняє індивідуальний дизайн капітана Рекса від інших солдатів-клонів Фази II. Невеликою функцією є те, що далекомір може повертатися донизу, хоча такий набір зовсім не розрахований на ігрові функції і в першу чергу призначений для демонстрації.

Щоб зробити шолом повноцінним експонатом, він встановлений на чорній стійкій підставці, яка піднімає його та дає можливість краще розглянути з усіх боків. Завершальний штрих – табличка з назвою. На ній надруковано логотип компанії ЛЕГО, назву серії, а також ім'я капітана - Рекс.

Створіть шолом одного з клонів із найцікавішою історією. Він зумів показати себе командиром, солдатом, другом, за що й одержав власний набір - ЛЕГО "Шолом капітана Рекса".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 бер, 2023
    Я вообще-то новичок в строительстве из Lego. Я немного нервничал, так как это самая большая вещь, которую я когда-либо пытался построить. Но я был приятно удивлен тем, насколько это было легко с поддержкой точных инструкций. Они были пошаговыми и нисколько не запутали меня. Это заняло около дня, но это потому, что я был занят детьми и другими делами в промежутках между сборкой. Но я в восторге! Хотя он в большинстве состоит из белых деталей, внутри также используются и простые, что упрощает сборку для таких новичков. Конечный результат мне нравиться, хотя я и не могу судить его с профессиональной стороны. Возможность отрегулировать дальномер небольшая, но приятная деталь.
    Достоинства:
    Дизайн шлема узнаваемый, учитывая то, что было показано в мультсериале. При сборке используются в основном простые детали, которые не сложно соединяются. Шлем устойчиво зафиксирован на основе и вариант как упасть исключен.
    Недостатки:
    Для меня одни плюсы.
  • 4.0

    13 бер, 2023
    Не дивно, що я сподівався, що Капітан Рекс приєднається до колекції шоломів відтоді, як було створено цю підтему! Цей доблесний персонаж має характерний шолом, який було цікаво побачити з деталей. Модель мене не розчарувала, оскільки вирізняється вражаючими деталями в поєднанні з деякими цікавими техніками виготовлення. По розмірам вона досягає інших шоломів, тому не вирізняється на поличці. Шолом виглядає фантастично збоку, але не точна форма рота псує її зовнішній вигляд при погляді спереду, на мою думку.
    Достоинства:
    Збірка була цікавою по частинах, хоча і досить клопіткою. Елементи збірки дуже плавно перетікають один в одного. У підсумку шолом міцний і може бути легко перенесений. Підтримує силует шолома Фази 2. Відтворення очей джайга.
    Недостатки:
    Кольори наклейок зовсім не поєднуються, створюючи різкий візуальний артефакт. Можу зрозуміти, чому так відбулося, але все ж модель має неточну форму рта.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари