>
В наявності
2099 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

408 шт.
4 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
8098 грн
7139 грн
+ =
8998 грн
7895 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Озбройтесь світловим мечем і переживіть одну з найбільш захоплюючих битв у Вашому житті в наборі LEGO "Обі-Ван Кенобі проти Дарта Вейдера" і з'ясуйте, на чиєму боці сьогодні знаходиться пані удача.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75334 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 408 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – битва.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Протистояння мініфігурок

Можливо, головне в цьому наборі мініфігурки, адже саме між ними розгорається полум'я битви. І тут серед них:

  1. Обі-Ван Кенобі – легендарний майстер-джедай. У нього коричневий розпатланий одяг із кількох шарів та блакитний світловий меч;
  2. Дарт Вейдер – лорд ситхів. Він одягнений у чорний одяг та чорний шолом, що складається з двох частин. Якщо його зняти, можна побачити обличчя в шрамах. Додатково він має плащ і червоний світловий меч;
  3. Тала Дуріт - капітан Галактичної армії, яка пізніше почала співпрацювати з джедаями. У неї сірий імперський одяг та сіра кепка. Зброя – пістолет;
  4. NED-8 - дроїд-навантажувач, який працював з Талою у підпільному русі. У ньому використовується стандартне тіло мініфігурки, але унікальна частина, яка сидить над ним, створює громіздке броньоване тіло та голову жовтого дроїда.

Як уже можна зрозуміти, перевага не зовсім на боці Вейдера, проте це ще нічого не означає і все залежатиме від того, на чий бік встанете Ви.

Битва на Мапузо

19 ДБЯ був випущений Наказ 66, який оголосив джедаїв зрадниками і наказав їх знищувати. Обі-Ван вирушив на пустельний Татуїн, проте дізнавшись про те, що Енакін вижив і став Дарт Вейдером, подався до нього, попутно рятуючи Лею. Таким чином, набір LEGO 75334 натхненний їхньою битвою на шахтарській планеті Мапузо, в якій Вейдер підпалює кристали вінтріуму.

Весь набір побудований на піднятій сірій платформі. Вона складається з двох половин, які з'єднуються, щоб створити повну площу. Причина в тому, щоб дозволити смузі палаючих уламків вінтріуму з'явитися посередині платформи. Коли дві пластини платформи розсуваються, виринає смужка прозорих помаранчевих кристалів. Ще одна ігрова особливість — візок, що перевертається, з тими ж кристалами. Є невелика відкидна пластина, на яку можна натиснути, щоб перевернути жовтий візок. Ну і звичайно ж, найцікавіша частина набору – битва. Можна ховатись один від одного, стріляти, битися на світлових мечах і використовувати кристали, щоб перемогти.

Візьміть участь в одній із численних битв, які відбулися між добром і злом у наборі LEGO “Обі-Ван Кенобі проти Дарта Вейдера”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 сер, 2022
    Набір трішки побув у маєму вішлисті і все ж придбався. Купив для себе, заради цікавих мініфігурок із Зоряних Війн. Та виявилось що у наборі не просто нерухома платформа та фігурки. Все більш продумано. Дві середини платформ можно роз’єднати, а візок перевертається. Плюс чудові мініфігурки (особливо NED-8 та Кенобі). Незважаючи на дещо високу ціну, цей набір усе ще має багато функцій і дивовижних мініфігурок.
    Достоинства:
    Круті фігурки, кожна зі своєю зброєю. Платформа не відволікає від дуелі та від самих мініфігурок. Прикольні помаранчеві кристалики.
    Недостатки:
    Краще брати, коли акція, тоді точно без розчарувань.
  • 5.0

    9 сер, 2022
    Цей набір не феноменальний, але все одно дуже хороший. Хоча збірка могла б виглядати трохи краще та мати інший колір, головною перевагою цього набору є мініфігурки, і вони абсолютно ідеальні. Ви отримуєте абсолютно нового Дарта Вейдера і це не той Лорд, що був раніше. Цей має абсолютно новий відбиток обличчя, який нагадує приквели Енакіна. Цей набір особливо підходить людям, у яких ніколи не було мініфігурок Дарта Вейдера та Обі-Вана. Я один із цих людей. Я почав збирати кілька місяців тому і пропустив багато старих наборів. У цьому плані цей набір абсолютно ідеальний.
    Достоинства:
    Родзинка набору - мініфігурки, які для мене усі виявились новими. Дарт Вейдер та робот узагалі супер. Основа невелика, але якщо дивитись на неї з погляду суто збірки, яка підкреслює фігурки, то може і нормально.
    Недостатки:
    Хоча збірка могла б виглядати трохи краще та мати інший колір.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари