>
В наявності
6899 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 022 шт.
4 шт.
58.2 × 8.7 × 37.8 cm
9+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
8998 грн
8663 грн
+ =
12898 грн
11939 грн
+ =
7028 грн
7008 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Цей зоряний корабель використовувався Кедом Бейном – мисливцем за головами для подорожей під час Війн Клонів. Однак мультсеріал був закритий до того, як корабель з'явився на екранах, тому набір LEGO "The Justifier™" можна вважати ексклюзивом, який вперше з'явився у вигляді конструктора.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75323 було випущено у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 1022 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тема набору - космічний корабель.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Фігурки на кораблі

Після того, як Кед Бейн отримав Омегу в нагороду за Ламу Су, за ним ув'язалася Феннек, яку найняли, щоб перешкодити цьому. Прийміть участь у їх захоплюючих розбірках, з такими мініфігурками:

  • Кед Бейн - дурос, один із найуспішніших мисливців за головами. На ньому дихальний апарат, коричневий костюм і коричневий капелюх;
  • Феннек Шенд - найманець, що працює на злочинців. У неї темний космічний костюм та помаранчевий шолом, який можна зняти та поміняти на зачіску;
  • Омега – дівчинка-клон Джанго Фетта. Дівчинка одягнена в біло-блакитну кофту, чорні штани і має світле волосся;
  • Мисливець – дефектний клон Джанго Фетта. У нього принти темно-сірої броні та такий самий шолом. Шолом можна зняти та замінити на волосся з пов'язкою;
  • Todo 360 – службовий дроїд Кеда Бейна. Маленький дроїд тут виконаний у сірому кольорі та має жовті очі.

І звичайно, куди без зброї, адже в цьому наборі суцільні мисливці за головами. Тут Вам і пістолети, і ножі, і все, що захочете.

Космічний корабель

Як було зазначено, корабель з набору належав Кеду Бейну. Головною його особливістю було те, що його центральний двигун міг бути як продовженням корабля, так і підніматися нагору. Зокрема під час зльоту та подальшого польоту двигун був зафіксований на 90 градусів. Оснащений “The Justifier “був двома лазерними гарматами на кінцях крил. Кабіна була обладнана великим ілюмінатором для безперешкодного огляду.

А якщо Ви дізнаєтеся, що в наборі LEGO 75323, корабель “The Justifier” оснащений усіма цими прикметними особливостями? Він виконаний у сірому кольорі і досягає 12 сантиметрів заввишки, 38 завдовжки і 50 завширшки. Але що ще цікавіше, так це наявність заднього двигуна, який складається вгору та вниз для польоту та посадки, причому під час посадки також розкладається шасі. Більше того, є деталізована кабіна зі склом спереду, гармати, що стріляють, на кінцях крил і лазерна в'язниця, щоб помістити Омегу. Окремо у задній частині корабля є складана рампа.

Зберіть величезний корабель з цікавими функціями в наборі LEGO "The Justifier™" і вирішіть, що робити з Омегою: відправити з Кедом або віддати Феннек.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 жов, 2022
    Набір дійсно незвичайний, відчувається що Дейв Філоні створюючи концепт бажав створити дуже підкреслюючий характер його власника корабель, який дійсно підходить Кеду Бейну.
    Достоинства:
    Гарні мініфігурки, майже не змінене відображення корабля, хоча набор не входить до серії UCS. Цікаві техніки збірки.
    Недостатки:
    Невелика кількість повноцінних мініфігурок за його вартість, та сама трохи завищена офіційна вартість.
  • 4.0

    6 жов, 2022
    Як стверджує більшість інших відгуків у інтернеті, цей набір завищений у вартості. За таку ціну я б очікував ще 2-3 мініфігурки та ще кілька сотень деталей (або хоча б +100). Не зважаючи на це, це здебільшого цікавий набір для складання. Кілька складних розділів, які важко з’єднати, але загалом збірка мені сподобалася. Добре зроблена кабіна спереду та двигун ззаду. Проблема, яка у мене виникає з конструкцією, полягає в тому, що готовий корабель здається надзвичайно крихким, коли я переставляю його на місце для демонстрації. Зазвичай віддаю перевагу надійним конструкціям, щоб відчувати себе трохи впевненіше, переносячи їх. Незважаючи на це сам набір дуже епічний та підійде кожному фанату Зоряних Воєн
    Достоинства:
    Епічна та велика модель корабля. На поличці виглядає дуже гарно. Щоб продемонструвати фігурки, я також виставив їх поряд. Вони доволі круті та не часто попадаються у наборах.
    Недостатки:
    Набір трохи крихкий - важко переносити. Ціна могла б бути нижчою, або кількість деталей більшою.
  • 5.0

    6 жов, 2022
    Коли «Війни клонів» було скасовано багато років тому, Дейв Філоні оприлюднив концепт-арт для Justifier Cad Bane, сказавши, що, на жаль, його ніколи не побачать у дії. Він сподівався, що одного дня хтось зробить його модель хоча б із пінопласту. Зараз це найдорожчий ігровий набір для Lego Star Wars у 2022 році. 50 сантиметрів у ширину - доволі великий розмір і він його достойний як ніхто інший. Особливо великим він виглядає у дитячих руках. Основна ігрова функція обертового двигуна створена чудово, а мініфігурки точні до оригіналів. Ціну трохи важко проковтнути, але якщо ви зловите його на розпродажі, не дозволяйте йому втекти.
    Достоинства:
    Цікаві мініфігурки (маленький дроїд класний) та чудова модель самого космічного корабля. Особливо відмічу в ньому лазерну тюрьму та обертаючийся двигун.
    Недостатки:
    Зависока ціна, хоча беручи на розпродажі то класно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари