>
В наявності
829 грн
658 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

108 шт.
4 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Охочі створити армію клонів можуть скористатися пропозицією набору LEGO "Клони-піхотинці Асоки 332-го батальйону. Бойовий набір", що містить 4 солдати і невеликі збірки.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75359 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 108 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - Війни клонів. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурки клонів

Особливість 332-го полку полягала в тому, що коли управління над ним взяла Асока Тано, на шоломах клонів з'явилися помаранчеві відмітини, які також отримали фігурки з набору ЛЕГО 75359.

  • клон-капітан Воун - командир 332-го полку. Персонаж з'являється в наборі в білій броні клонів. На лицьовій стороні торса з синіми відблисками відображається ранг, а на спині зображений друкований реактивний ранець. На білому шоломі нанесені помаранчеві принти, які натхненні мітками на обличчі Асоки. Також шолом має помаранчеве забрало. На ногах наколінники;
  • 3 солдати-клони - солдати полку. Фігурки носять таку саму білосніжну форму з блакитними деталями, як і їхній командир. Однак принт рангу відсутній, як і принт ранця на спині. Крім цього, солдати мають білий з помаранчевим шолом, але без забрала. 

Для мініфігурок набору представлені аксесуари: 2 реактивні ранці синього кольору, 3 стандартних чорних бластери, 1 велика чорна гвинтівка. 

Додаткові збірки для атаки та поїздки

На додаток до своїх традиційних бластерів солдати-клони оснащені встановленим шипометом. Це сіра збірна установка, здатна обертатися на підставці. Піднявши спеціальний важіль, шипомет вистрілить у ворогів блакитною деталькою. 

Шипомет супроводжує Болотний спідер - універсальний транспортний засіб для підтримки піхоти, що якраз необхідний полку. Він сіро-блакитного кольору з місцями для солдатів по обидва боки. У панелях броні використовуються тарілки 3x3, що захищають сидіння для двох мініфігурок. Зброю обох мініфігурок можна зберігати за сидіннями, прикріпленими до двигуна. Пара рухомих шипометів розташована спереду і вони також можуть вистрілювати блакитними детальками. 

Очоліть збройний підрозділ Республіки в наборі ЛЕГО "Клони-піхотинці Асоки 332-го батальйону. Бойовий набір" і станьте надійною опорою для неї. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    26 сер, 2023
    LEGO зробив це знову, це ще один успішний бойовий набір. Кількість деталей і остаточна модель, правда, досить невеликі за ціну, але чотири мініфігурки, що входять до комплекту, є чудовим доповненням до будь-якої колекції. Одягнені в 501-у броню, але з яскраво-помаранчевим кольором на шоломах, ці солдати тепер мають власний армійський конструктор. Зазвичай збірки не є основним акцентом при покупці бойового набору, але іноді вони можуть здивувати. Конструкція є добре зробленим і ефективним уявленням про спідер у всесвіті. Навіть у такому невеликому масштабі загальну форму було точно відтворено, включаючи дві напівкруглі секції спереду та під сидіннями. Гармата геть простенька, однак якщо вона є у наборі, то я не проти.
    Достоинства:
    До складу входять чотири фігурки з нового підрозділу, однак у броні, яка раніше вже використовувалась, тому підходять до решти. Спідер сконструйований добре, незважаючи на невеликі розміри. Чудово підходить для купівлі кількох і створення армії, але також ефективний як окремий набір.
    Недостатки:
    Турбовентилятор не обертається, двигун повністю нерухомий.
  • 5.0

    26 сер, 2023
    Во многих отношениях набор с клонами 332 полка - это образцовый набор! Набор минифигурок превосходен и позволяет избежать излишнего внимания к офицерам или другим персонажам, не подходящим для создания армии. Капитан Воун не идеален, но очень похож на стандартных солдат, поэтому в процессе игры может быть переведен на другую роль. Кроме того, болотный спидер удивительно точен, учитывая его масштаб. Двигатель статичен, на борту отсутствуют органы управления, но в остальном модель практически безупречна.
    Достоинства:
    В целом дешевый набор для получения большого количества минифигурок, а от того популярный. Классные минифигурки клонов, а Воун не слишком привязан к роли. Необычный спидер и стреляющая пушка.
    Недостатки:
    Немного дорого, с неточностями у Воуна и упрощенным спидером.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари