>
В наявності
6499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

924 шт.
4 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Гранд-інквізитор: “Ти знаєш, хто ми?”

Господар таверни: "Інквізитори".

Гранд-інквізитор: “І знаєш, що ми робимо?”

Господар таверни: «Полюєте на джедаїв».

Джедаї багато разів зазнавали переслідувань з боку Імперії та набір LEGO Транспортний корабель інквізиторів «Коса» тому підтвердження, адже в ньому Вам буде запропоновано зібрати корабель, на якому інквізитори вирушили на Татуїн за Обі-Ваном. Зруйнуйте плани Імперії та врятуйте джедая.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75336 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 924 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тема набору - космічний корабель.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Інквізиція проти джедая

Даний набір включає 4 мініфігурки, пов'язані з операцією інквізиторів на Татуїні. В тому числі:

  • Обі-Ван Кенобі – майстер джедай. У нього синя туніка, коричневі штани та пончо зверху. Зброя – блакитний світловий меч;
  • П'ятий брат - раніше джедай, а тепер агент Інквізиторія. Він тут у коричневому одязі, з додатковими наплічниками та шоломом;
  • Гранд-інквізитор – чоловік-пау`ан, голова інквізиторів. Фігурка має схожі з братом принти, але з іншими наплічниками, до яких кріпиться плащ;
  • Третя сестра (Ріва) – дівчина, яка після падіння джедаїв стала інквізитором. У неї також чорний одяг та накидка, проте без наплічників.

У всіх інквізиторів зброя – подвійний червоний світловий меч. П'ятий брат та Гранд-інквізитор можуть кріпити їх до наплічників.

Корабель "Коса"

Після падіння Сенату та Ордену джедаїв, Імперія захопила галактику. Але джедаї становили загрозу їхньому правлінню і імператор створив програму інквізиторів. Чутливі до Силі молоді люди і колишні джедаї були звернені на Темну сторону і використовувалися для полювання на останніх джедаїв, що залишилися. У гонитві за джедаями Інквізитори подорожують галактикою на кораблі, відомому як Коса.

Збірка корабля в наборі LEGO 75336 починається з ядра корабля. У цій внутрішній частині також є невелика кабіна, де достатньо місця для трьох мініфігурок, а також кількох додаткових, які можуть стояти. Коли ядро ​​готове, додається оболонка з окремих пластин. Кабіна відкривається для зручного перегляду деталізованого інтер'єру. Після того, як основний корпус корабля готовий, до нього приєднується пара крил. Їх можна розташувати так, щоб вони складалися під час посадки і розкладалися під час польоту. Крила закінчуються парою ракетних стрільців.

Приєднуйтесь до боротьби Обі-Вана та візьміть участь у протистоянні з інквізиторами в наборі LEGO Транспортний корабель інквізиторів «Коса».

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    28 сер, 2022
    Я можу сказати достатньо хороших речей про цей набір. Я купую близько 20 наборів Lego на рік і дуже рідко мене щось вражає. Цінність, яку ви отримуєте за 100 доларів, просто божевільна. Чотири абсолютно нові та ексклюзивні фігурки, три з яких мають світлові клинки з двома лезами. Ще й корабель, який виглядає абсолютно загрозливо як експонат, але також може бути чудовою дитячою іграшкою через усі ігрові функції. Якщо ви його побачите, обов’язково купіть, ви не пошкодуєте
    Достоинства:
    Точна копія корабля. Крила, що підіймаються. Ексклюзивні мініфігурки. Круті деталі зброї.
    Недостатки:
    Немає, він крутий!
  • 5.0

    28 сер, 2022
    Це, безумовно, найкращий із наборів Star Wars 2022 року. Цінність того, що ви отримуєте, неймовірна: корабель має складну конструкцію і виглядає ЧУДОВО як експонат (я зняв шасі та поставив його на підставку для демонстрації в «режимі польоту» з опущеними крилами). Як дорослий колекціонер я не бавлюся з готовою моделлю; однак інтер’єр настільки великий і добре спроектований, що я міг уявити, як дітям це подобається. Зауважте також, що остаточна збірка досить міцна, тому, ймовірно, витримає енергійну гру. Нарешті, міні-фігурки чудові та всі зручно вписуються в інтер’єр корабля. Чудовий набір
    Достоинства:
    - складна конструкція, - стильний чорний колір, - міцна збірка, - цікаві мініфігурки
    Недостатки:
    - немаленька ціна

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари