>
В наявності
1799 грн
1391 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

124 шт.
3 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
5998 грн
4919 грн
+ =
8898 грн
6858 грн
+ =
36798 грн
30791 грн
+ =
64798 грн
54311 грн
+ =
2148 грн
1660 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Мультсеріал "Зоряні війни: Пригоди юних джедаїв" був випущений в травні 2023 року і розповідає про тренування групи падаванів за часів Вищої республіки. Вони не тільки вивчають Силу, а й встигають потрапляти в кумедні пригоди. Кілька з них можна придумати самостійно в наборі LEGO "Храм джедаїв Tenoo".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75358 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 124 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 4 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурки на тренуванні

У наборі ЛЕГО 75358 представлено 2 мініфігурки, які вивчають джедайську майстерність на планеті Тену. Керує процесом наставник - Майстер Йода. 

  1. Майстер Йода - один із найсильніших і наймудріших джедаїв. Фігурка має новий салатовий колір, а також нову голову з великими очима, вухами і укладеним волоссям.  Як і багато джедаїв періоду Великої Республіки, Йода носить прикрашену білу мантію;
  2. Кай Брайтстар - людський хлопчик, якого відправили на Тену для тренувань. Він носить мантію, схожу на одяг Йоди, але з поясом і тримачем для світлового меча на талії. Окремою деталлю є помаранчевий плащ;
  3. Ліс Солай - представниця раси панторанців, яка тренується бути джедаєм. Її раса вперше з'являється у форматі мініфігурки. Дівчина носить жовту мантію з лавандовим поясом. Більш того, у неї є жовтий плащ.

Кай і Лис мають двосторонні голови. При цьому кожна з мініфігурок озброєна світловим мечем.

Храм на планеті Тену

У той час як Храм джедаїв на Корусанті, очевидно, є найвідомішим, безліч подібних місць можна знайти по всій галактиці. Один приклад розташований на планеті Зовнішнього Кільця - Тену. Його і належить зібрати в цьому наборі. Він створюється зі світлих деталей і має багаторівневу структуру. Спереду встановлені рослини в горщиках і великий камінь. Нагорі принт емблеми джедаїв, а по всій збірці деталі зелені. Крихітне дерево на даху завершує модель. Усередині з одного боку розташована кухня, а з іншого - двоярусне ліжко для учнів. На другому поверсі зберігається синій кристал. 

Великий двір знаходиться за межами храму джедаїв, де тренуються юні падавани. Робиться це за допомогою дроїда. Його модель спрощена, проте все ще має принтовану голову та кілька рук. Збоку пристосований блакитний світловий меч. Другий тренажер включає арку з блоками для балансування. Доповненням у наборі виступає червоний спідер. На нього можна посадити Кая і Ліс, а Майстра Йоду поставити ззаду. 

Втрачати шанс потренуватися під керівництвом самого Майстра Йоди - жахливий злочин. Тому приєднуйтесь до учнів з набору ЛЕГО "Храм джедаїв Tenoo", щоб освоїти секрети джедаїв.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    5 лип, 2023
    Набор дебютировал через несколько недель после появления сериала “Приключения юных джедаев” и главное, что включил - мастера Йоду, Лис Солей и Кая Брайтстар. Действие происходит в эпоху Высокой Республики и расцвета Ордена джедаев, и сериал рассказывает о молодых джедаях, которые осваивают Силу, исследуют галактику и приобретают ценные навыки, необходимые для того, чтобы стать полноценным джедаем. Очень приятно видеть, что представлены новые виды инопланетян из Звездных войн, с отличными принтами и аксессуарами. Также круто получить Мастера Йоду в расцвете сил. К сожалению, Набс (пушистый голубой новобранец) не входит в набор, так что, надеюсь, это означает, что он будет в следующем. В комплект также входит тренировочный дроид с новой распечатанной головой астромеханика, храм и спидер. Будучи набором 4+, еще одним огромным плюсом является то, что в комплекте нет наклеек, поэтому все украшения, которые вы видите в наборе, такие как эта настенная панель и большая панель с символом джедая, все напечатаны.
    Достоинства:
    Легко собирается, в отличии от некоторых других наборов для детей. 3 минифигурок для такого набора прям супер предложение. Одной из отличительных особенностей этого набора является включение в него мастера Йоды, световых мечей, фигурки дроида и спидер-байка.
    Недостатки:
    Цена(
  • 5.0

    5 лип, 2023
    Набори 4+ часто включають бажані мініфігурки, хоча мало який тепер може зрівнятися з 75358 в цьому відношенні! Кай Брайтстар і Ліс Солей - фантастичні мініфігурки, а майстер Йода перевершив мої очікування, оскільки його голова блискуче деталізована. Навіть для тих, хто не цікавиться пригодами юних джедаїв, мантії Високої Республіки або фігурка Йоди можуть бути потенційно привабливими. Мотоцикл-спідер і храм джедая, очевидно, становлять менший інтерес для старших шанувальників Зоряних воєн, оскільки вони справді простенькі. Незважаючи, я чекаю більше наборів по мультику і щоб був доданий RJ-83.
    Достоинства:
    Відмінні, так ще й нові мініфігурки з плащами. Йода завжди підкорює моє серденько, а з новою головою він дуже схожий на екранного. Напрочуд деталізований храм як для 4+.
    Недостатки:
    Ціна здається доволі високою.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари