>
Уточнити наявність у постачальника
34999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 144 шт.
15 шт.
58.2 × 9.1 × 48 cm
12+
0 шт.

Опис

Набір LEGO "Напад на Хот" пропонує відтворити всі події фільму "Зоряні війни. Імперія завдає удару у відповідь", що відбуваються на крижаній планеті, починаючи з дослідницьких місій на сніговому спідері і закінчуючи епічними битвами.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75098 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 2144 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 12 років. Тематика набору - будови. 

Увага! Ліцензований набір ЛЕГО 75098 наразі є раритетним, оскільки випускався з 2016 по 2017 рік.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Загін мініфігурок

У цей набір входить величезна кількість мініфігурок, а якщо точніше - 15 штук. Серед них є: Торін Фарр, Брен Дерлін, 5 солдатів повстанців з різними принтами костюмів, Люк Скайуокер, Хан Соло, Ведж Антіллес, Вес Дженсон, дроїд K-3PO, дроїд R3-A2 і 2 снігових штурмовика. Більшість мініфігурок мають двосторонні обличчя, як, наприклад, Люк Скайвокер має з одного боку посмішку, а з іншого - рани від нападу вампи. Також персонажі мають власні аксесуари, які в більшості представлені різною зброєю, від бластерів до світлових мечів. 

Оскільки для Люка Скайвокера додано зранене обличчя, то в наборі також представлений винуватець ран - вампа. Це цілісна істота, що перевищує розміри стандартних мініфігурок. Вона білого кольору, з відтвореною текстурою хутра і величезними руками, в яких може тримати деталь або персонажа. Крім вампи, до набору додано сірого таунтауна. Їздова тварина має поводи і сідло, на якому можна розмістити мініфігурку.

База на Хоті

База на Хоті з набору ЛЕГО 75098 складається з декількох збірок, які разом відтворюють основні події на планеті. Їх можна розставляти і комбінувати в будь-якій конфігурації:

  • імперський спідербайк з місцем для штурмовика за кермом;
  • важкий автоматичний бластер E-Web на штативі та з шутером. За допомогою мотузки, до нього прикріплений генератор енергії;
  • вигнута ділянка траншеї з бластерами, обертовою 1.4 FD P-Tower, додатковими боєприпасами, двома лазерними гарматами DF.9, люки яких піднімаються;
  • генератор щита DSS-02;
  • сніговий спідер із гарпуном, що випускається, шипометом, пружними ракетами і місцем для двох мініфігурок;
  • база "Ехо" з дверима, що відчиняються, постом розвідника, місцем для таунтауна, краном, вантажним візком, командним центром, печерою вампи;
  • сферична іонна гармата v-150 Planet Defender з люком, що відкривається, і можливістю запуску ракет.

 

Станьте на захист бази повстанців на Хоті, підло атакованої імперцями в наборі ЛЕГО "Напад на Хот".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари