>
В наявності
1399 грн
1082 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

253 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
8+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
2028 грн
1573 грн
+ =
4198 грн
3434 грн
+ =
6898 грн
5702 грн
+ =
2028 грн
1573 грн
+ =
4998 грн
3926 грн
+

LEGO Star Wars AAT (75080)

5499 грн
4620 грн
=
6898 грн
5702 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У 2023 році виповнюється 20 років серіалу "Зоряні війни. Війни клонів". На честь цього було випущено набір LEGO "Джедайський винищувач Йоди", який пропонує вирушити на пошуки Сили разом зі знаменитим джедаєм.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75360 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 253 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - космічний корабель. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурки на борту винищувача

У набір ЛЕГО 75360 додано 2 фігурки, обидві з яких можна розмістити на винищувачі:

  • Майстер Йода - один із найсильніших джедаїв. На ньому світлий поношений костюм, з капюшоном за спиною. Персонаж має спеціально створену голову, яка показує його зморшки, вуха та особливе обличчя. Йода озброєний салатовим світловим мечем;
  • R2-D2 - астромеханічний дроїд. Він має вигляд білого робота на двох ніжках і має сріблясті та сині принти, які також продовжуються на спині.

Винищувач Йоди

Йода не обов'язково асоціюється із зоряними винищувачами, але коли майстер-джедай розпочинає одиночні місії, він пілотує спеціалізований винищувач. Він модифікований для того, щоб підходити під невисокий зріст персонажа. 

Корабель Йоди з конструктора ЛЕГО містить невеликий центральний корпус, який складається з кабіни і пари крил. Ті ж три секції утворюють збірні частини набору. Корпус корабля являє собою барабанну секцію, доступ до внутрішньої частини якої можна отримати, відкинувши вниз друковану частину ліхтаря кабіни і відкидну панель над нею. У ній достатньо місця для того, щоб Йода міг розташуватися стоячи. Він отримує пару червоних схилів для управління винищувачем. Відразу за кабіною розташоване гніздо для астромеханіка, два синіх двигуни та обойма для світлового меча Йоди. У підставі секції корпусу корабля є два відкидні ракетні блоки, які можуть стріляти салатовими детальками. Крила відкриваються для польоту, а між верхньою і нижньою половинками знаходиться штифт Technic, який діє як стопор у цьому режимі атаки.

Майстер Йода відчуває вихідну силу і разом з R2-D2 мчить знайти джерело в наборі ЛЕГО "Джедайський винищувач Йоди".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    26 сер, 2023
    Чесно кажучи, я не знаю, чому LEGO вирішив переглянути Starfighter Jedi Yoda у 2023 році. Модель є пристойним оновленням у порівнянні з версією 2017 року, але мало що принципово змінилося, щоб виправдати нову версію досить незрозумілого корабля. Формування корабля у всесвіті також не піддається мові дизайну LEGO, від вузьких крил, які тут виглядають надто громіздкими, до майже схожої на кулю сферичної кабіни, яка стає трохи блоковою у формі LEGO. Поєднайте це лише з двома мініфігурками і отримаєте цей набір. Тим не менш, фанати приквелу можуть знайти тут щось до вподоби, особливо якщо у вас ще немає набору 2017 року або сучасної мініфігурки Йоди.
    Достоинства:
    Мініфігурки в комплекті пристойні, приємно отримати R2-D2 із зворотним друком у дешевому наборі. Найбільша зміна походить від кабіни, яка має абсолютно нові форми та дизайн. Використовуються деякі нові деталі. Кабіна може відкриватися на петлях, крила теж відкриваються, а знизу запускаються пружинні деталі.
    Недостатки:
    Зрозуміло, що набір непоганий, однак навіщо він і чому саме зараз. Модель все ще виглядає недосконало, у порівнянні з екранною версією.
  • 5.0

    26 сер, 2023
    Зоряний винищувач джедаїв Йоди, безсумнівно, покращує свого попередника, особливо щодо кабіни (набір 75168, якщо комусь цікаво). Майже сферична форма відповідає вихідному матеріалу, а оновлене лобове скло виглядає чудово. Тим не менш, я не знаю, чому зоряний винищувач Йоди був обраний для повторної появи на річницю Війн клонів, коли так багато інших, які запам’ятались більше. Можливо, вирішальною стала популярність Йоди. Можливість придбати Yoda і R2-D2 у відносно доступній комплектації класна пропозиція, тож я і скористався)
    Достоинства:
    Досить точні пропорції унікального корабля. Покращена кабіна. Крила легші й більше не потребують опорної конструкції Technic. Дизайн, що підходить не тільки для демонстрації, але і для гри. 2 фігурки знакових для всесвіту персонажів.
    Недостатки:
    Дивний вибір корабля для святкування ювілею.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари