>
В наявності
2749 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

583 шт.
1 шт.
22.2 × 7.6 × 26.2 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3378 грн
3240 грн
+ =
5548 грн
5101 грн
+ =
8248 грн
7369 грн
+ =
3378 грн
3240 грн
+ =
6348 грн
5593 грн
+

LEGO Star Wars AAT (75080)

5499 грн
4620 грн
=
8248 грн
7369 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Дройдеки швидкі... дуже швидкі" - Ураї Фен

За час існування серії ЛЕГО Зоряні війни, були випущені різні великомасштабні дроїди, зокрема відомі персонажі і незвичайні конструкції. З набором LEGO "Дроїд-руйнівник" їхні ряди поповнює дройдека.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75381 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 583 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 18 років. Тематика набору - збірні фігури.

Особливості серії. Серія LEGO Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Мініфігурка дройдеки

З огляду на основну збірку набору ЛЕГО 75381, мініфігурка додана відповідна - дройдека. Це унікальний збірний робот, створений з використанням сірих і коричневих деталей. В руках мініфігурка тримає по зброї. Замість ніг додано 3 леза, які повторюють триногу стійку. Хоча в інструкцію не додано пункт про те, як скласти дройдеку в коло, це можна зробити самостійно, достатньо розташувати руки з боків тулуба і підняти леза ніг вгору.

Для дройдеки передбачена прозора деталь для підставки. Її можна встановити поруч із табличкою, на якій вказані характеристики дроїда, і деталлю, зробленою під 25-річчя серії ЛЕГО Зоряні війни.

Збірний дроїд

Дройдеки відомі не тільки своїми руйнівними спареними бластерними гарматами, а й своїм дивним зовнішнім виглядом, завдяки чому заслужили звання найнебезпечнішого дроїда. Саме він відтворюється в цьому наборі.

Як і її міні-версія, вона має складну конструкцію в сірому і коричневому кольорі, яка підтримує тонкі руки і ноги. Ноги зафіксовані та забезпечують повну стійкість, оскільки для кожного кутового з'єднання використовуються з'єднувачі Technic. Піднімаючись угору, дройдека деталізована реактором, проєкторами щита, силовими елементами вздовж хребта. Як силові кабелі використовуються гнучкі елементи-штирі, які проведені до бластерних гармат. Вузол Technic, що підтримує руки, функціональний і рухається вперед і назад, відтворюючи зворотно-поступальний рух бластерів. Нарешті, на голові імітовані 3 датчики, за допомогою яких дройдека орієнтується в навколишньому середовищі.

За допомогою петель-засувок на руках і хребті, дройдека може складатися в кулю. Для цього верхня частина тіла рухається вниз до колби реактора, руки притискаються до тіла, ноги повертаються вгору, голова нахиляється вниз. Таким чином, дроїд може котиться в будь-якому напрямку, а потім також розкриватися.

 

Сійте хаос в галактиці, швидко перекачуючись з місця на місце і атакуючи ворогів за допомогою бластерних гармат з дроїдом з набору ЛЕГО "Дроїд-руйнівник".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари