>
В наявності
2749 грн
2166 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

625 шт.
4 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
9+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3378 грн
2657 грн
+ =
5548 грн
4518 грн
+ =
8248 грн
6786 грн
+ =
3378 грн
2657 грн
+ =
6348 грн
5010 грн
+

LEGO Star Wars AAT (75080)

5499 грн
4620 грн
=
8248 грн
6786 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

«Усім бомбардувальникам TIE, почати бомбардування. Залийте небо вогнем, якщо знадобиться, але знайдіть ці кораблі.” - Імперський капітан

Бомбардувальник TIE було названо космічним танком, адже потужна броня дозволяла повільному космічному кораблю тягатися з швидшими противниками. Зберіть його самостійно та отримайте у користування в наборі LEGO “Бомбардувальник TIE”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75347 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 625 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тема набору - космічний корабель.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Фігурки на кораблі

Оскільки представлений у наборі корабель належить Імперії, то вибір фігурок відповідний. У набір ЛЕГО 75347 додано 3 мініфігурки, які могли з'явитися на кораблі:

  1. Дарт Вейдер – командир військ Імперії. Фігурка включає надруковані руки разом з деталізованим тулубом. Барвисті кнопки на нагрудній панелі управління Вейдера блискуче виділяються, а точні смуги та набивна тканина продовжуються на штанинах. Також фігурка має плащ. На голові у Вейдера складний шолом, а під ним домінуючий вираз обличчя. Зброя – червоний світловий меч;
  2. Рей Слоун – офіцер Галактичної імперії. Мініфігурка має сіру форму, а також унікальний індикатор, що позначає звання віце-адмірала. Зброя – бластерний пістолет;
  3. бомбардувальник TIE - керуючий кораблем. Чорний костюм має акценти на дихальних трубках та великих кнопках на пакеті життєзабезпечення, а на ногах – складні складки. На шолом білі імперські символи. Зброя – бластерний пістолет.

Крім звичайних мініфігурок, у наборі також є збірний імперський гонк-дроїд сірого кольору.

Бомбардувальник TIE

Модель повторює циліндричну форму двох модулів цього корабля, контрастуючи з сонячними батареями. Бомбардувальник TIE має подвійний корпус: один для пілота, інший для боєприпасів. Це допомагає зробити складання цікавим і не будувати один і той же корпус двічі. Крила прикріплені до основного корпусу за допомогою штифтів Technic, але з'єднання є достатньо надійним, щоб вся модель могла спиратися на них. Кабіна кріпиться за допомогою штифта Technic та може відкриватися на петлях. Включено дві лазерні гармати, які зливаються з моделлю і додають ігрову функцію.

Набори LEGO з невеликими аксесуарами, такими як завантажувальний візок у цьому наборі, часто починаються саме з таких збірок насамперед. Однак цей набір залишає візок на останок. Він збирається із сірих деталей, має місце для водія та може доставляти нові боєприпаси до корабля.

Станьте на бік Дарта Вейдера в наборі ЛЕГО "Бомбардувальник TIE" і вирушайте боротися з повстанцями.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари