>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

119 шт.
2 шт.
35.4 × 19.1 × 5.9 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Безмежні ігрові можливості

Кожна дитина знайома зі знаменитим мультфільмом про міньйонів. Конструктор LEGO Minions 75547 Minion Pilot in Training дозволяє перенести віртуальних персонажів в реальність. Він є абсолютною копією популярного мультфільму і надає широкі можливості для гри. Дитина може з легкістю відтворювати знамениті сцени з мультфільму, але найцікавіше починається під час імпровізації. Набір розвиває такі якості як дрібна моторика рук, фантазія, а якщо малюк грає з друзями, то ще й комунікацію. Не варто думати, що конструктор обмежується одним лише будівництвом літака. Адже є величезна кількість ідей для гри, які ваш малюк може з легкістю реалізувати.

З чого складається конструктор

ЛЕГО Міньйон 75547 Пілот міньйонів на тренуванні подарує яскраві і незабутні емоції. Дитина знайде в ньому невеликі фігурки Minion, величезний літак і різні аксесуари такі, як іграшковий чемодан, банан, хот-дог, мішок з арахісом. Вони дозволять повністю реалізувати творчий потенціал вашого малюка. А коли йому набридне грати, набір приємно доповнить інтер'єр дитячої кімнати. Конструктор ЛЕГО наповнить веселощами навіть самі нудні моменти.

Для батьків

Відкриваючи коробку, дитина виявить в ній 119 яскравих деталей. З них не складно зібрати літак, адже для цього є інструкція. Деталі легко кріпляться і взаємодіють між собою, при цьому вони абсолютно безпечні. Дитина буде повністю занурена в гру, в той час як ви зможете відпочити, ні про що не турбуючись. Конструктор буде кращим подарунком на день народження або інше свято дітям, віком від 4-х років. Він подарує безмежні можливості для гри і зробить кожен день незабутнім.

Купити оригінальний конструктор LEGO Minions 75547 Minion Pilot in Training можна на нашому сайті. Ми не тільки оперативно доставимо набір в будь-яку точку України, а й проконсультуємо вас по телефону.

  • 5.0

    12 чер, 2020
    Наши любимые Миньоны теперь превратились в пилотов. В наборе продумано все до мелочей, есть даже банан и мешочек с арахисом. Дети провели инструктаж для пилотов и лайнер полетел покорять пространство детской комнаты. Невероятные виражи, взляты , посадки. Вообщем повеселились. Спасибо, за набор.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

136 шт.
6+