>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

136 шт.
3 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.
4.8

Опис

Улюблені персонажі завжди поруч

Подаруйте дитині незабутні емоції разом з набором LEGO Minions 75549 Unstoppable Bike Chase. Цей конструктор дозволяє перенестися в казковий світ міньйонів і насолоджуватися грою з улюбленими персонажами. Спочатку малюку потрібно зібрати величезний мотоцикл, на якому потім можна буде покататися. Конструктор розвиває не тільки дрібну моторику рук, а й фантазію, логіку, комунікативні здібності та багато інших якостей. При цьому дитина приємно проводить час в компанії відомих друзів із мультфільму. З ЛЕГО малюкові ніколи не буде нудно.

Блискавичний мотоцикл

Дивіться, кращі друзі Грю, Боб і Стюард знову разом. Що на цей раз вони придумають? Невже друзі хочуть зібрати мотоцикл? Так, саме його. Потрібно швидше допомогти їм в цій нелегкій справі. Після того як байк буде зібраний можна приступати до його тестування. Розженись до максимальної швидкості і перевір чи все в нормі. Тепер ти можеш ганяти, по всій кімнаті оминаючи різні перешкоди на своєму шляху. Головне не забувай ремонтувати мотоцикл і перевіряти його після кожного заїзду, ти ж не хочеш, щоб він підвів тебе в найвідповідальніший момент?

Про набір

Відкриваючи коробку, дитина виявить в ній 136 різних деталей, включаючи три мініфігурки Грю, Боба і Стюарта. Фігурки з точністю повторюють персонажів з мультфільму, тому дитина буде грати з ще більшим інтересом. З деталей їй належить зібрати справжній мотоцикл з невеликою коляскою. Конструктор ЛЕГО Міньйони 75549 Безперервна гонитва на велосипеді прекрасно підійде малюкам від 6-ти років і подарує їм море позитивних емоцій. При цьому набір якісно прикрасить дитячу кімнату, і буде радувати дитину при кожному погляді.

Купити оригінальний і сертифікований конструктор LEGO Minions 75549 Unstoppable Bike Chase, можна прямо у нас на сайті. Ми оперативно доставимо набір в будь-яку точку країни і відповімо на всі ваші запитання.

  • 4.0

    15 гру, 2020
    Хотя я не самый большой фанат миньонов, но этот набор мне действительно понравился. Фигурки миньонов продуманно сделаны с использованием новых фигур, а также с напечатанными круглыми глазами. Но наверное лучшая часть этого набора - Грю. Хотя ему не хватает его фирменного носа, принт на торсе классный. Сам ба к странный, а он ведь должен был стать главной сборкой набора.
    Достоинства:
    Минифигурка Грю в молодости. Смешные миньоны с специальными круглыми глазами.
    Недостатки:
    Непонятный байк, добавили просто чтоб был.
  • 5.0

    10 сер, 2020
    Хоча елементів не так уж і багато, фантазії є де розгулятись. Міньони притягують увагу багатьох поколінь. Герої слідкують за справністю мотоцикла, вдосконалюють його, щою виконувати ще більше трюків.
    • 15 гру, 2020
      Не можу сказати, що фантазії є де розгулятись. Деталей не так і багато, з них хіба що якийсь байк і зібрати.
  • 5.0

    10 сер, 2020
    Якщо Ви прихильник міньонів, цей набір саме для Вас. Веселі пригоди Вам гарантовані. Мотоцикл якісний, яскравий. В наборі не має нічого зайвого. Та додавати щось не потрібно.
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Вы правы, сам набор хорош, но немного скучноват. Но мы докупали еще и LEGO Minions: The Rise of Gru Миньоны и их дом (75551), поэтому добавить еще что-то все же необходимо.
      • 15 гру, 2020
        Полностью согласна с Лизой. К набору по-любому нужно докупать что-то еще.
  • 5.0

    15 чер, 2020
    Не очень хочется переоценивать набор, но он заслуживает похвалы. Да, мотоцикл проработан не очень, фигурка Грю странная и обычная (можно было добавить ему деталь шарфа и эксклюзивную деталь головы). Набор полон недостатков, но я ставлю 5 звезд. Ну согласитесь, фигурки Миньонов превосходные! Цена по скидке замечательная! Дизайн коробки топовый! В мотоцикле есть несколько необычных деталей. Фанатам Миньонов брать без раздумий! Детям тоже можно взять, хоть есть наборы и получше. Но за отношение компании Лего к фанатам ставлю 5 звезд, ведь Миньоны вышли замечательными как и все остальное, что я перечислил ранее.
    • 15 гру, 2020
      А мне вот Грю наоборот понравился, даже без носа. Сыну объяснили, что это Грю в молодости и нет проблем.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари