>
В наявності
1849 грн
1430 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

420 шт.
3 шт.
26.2 × 6.2 × 22.2 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2218 грн
1715 грн
+ =
3398 грн
2639 грн
+ =
9048 грн
7478 грн
+ =
2218 грн
1733 грн
+ =
3698 грн
2873 грн
+ =
19848 грн
16370 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Не всі фанати Minecraft хоча б знають про одного з босів - пожирача. Річ у тім, що він дебютував у грі Minecraft Legends, що вийшла в 2023 році. Ну а хто знайомий з ним, то знають, що це досить суворий супротивник. Незалежно від того, чули Ви чи ні про нього, набір конструктора LEGO "Сутичка з пожирачем" припаде до смаку кожному досліднику блочного світу. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21257 був випущений в рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 420 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - істоти. 

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи і покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не упустять можливості перервати Вашу подорож. 

Учасники битви з пожирачем

Порівняно зі звичайними комплектами конструктора ЛЕГО Майнкрафт, до набору ЛЕГО 21257 додано нових персонажів і відповідно фігурки, які фігурують у грі Minecraft Legends. 

  1. Рейнджерка - головна героїня. Вона має коричневу броню і такі ж штани. Додатковими елементами є прапор, накидка, алмазний меч і лютня;
  2. Великий дзьоб - їздовий птах Рейнджерки. Це збірна фігура птаха, що поєднує в собі деталі всіх кольорів веселки;
  3. Скелет - моб, який прикликається для боротьби з піглінами. Він складається з білих кісток, має залізний шолом і дерев'яний меч;
  4. Голем із каміння - ще один моб, що прикликається. Це невелика збірна модель, що складається з різних деталей сірого кольору;
  5. Вогняний коротун - прислужник пожирача. Він бузкового кольору, з відкритим торсом і сірими штанами. У руці фігурка тримає вогняний жезл.

Величезний пожирач

Головна мета гри Minecraft Legends - захистити верхній світ від вторгнення піглінів. І одним із ватажків цих кабанів якраз виступає пожирач. Для його складання в наборі використовується безліч незвичайних деталей, а також поєднань кольорів, наприклад, рожевого з бірюзовим. Завдяки цьому виходить персонаж з обличчям кабана, довгими руками і тілом, покритим грибами і шрамами. Руки і ноги рухливі, що дає змогу вигадувати різні пози і використовувати під час боїв. Ігрові можливості пожирача включають можливість стріляти зеленим слизом з рота і запускати його ж з рюкзака. Висота зібраного пожирача становить понад 12 сантиметрів.

Зберіть і відразу бийтеся з пожирачем з набору ЛЕГО "Сутичка з пожирачем" врукопашну або використовуючи покликаних мобів.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари