>
В наявності
1549 грн
1223 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

352 шт.
1 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Опис

Подорож у Нижній світ за жодних умов не можна вважати легкою прогулянкою. Але що, якщо при вході в небезпечний світ одразу очікує засідка? Припущення стає реальністю в наборі LEGO "Засідка біля порталу в Нижній світ" і змушує діяти блискавично.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21255 був випущений у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 352 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - істоти. 

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи і покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не упустять можливості перервати Вашу подорож. 

Персонажі в Нижньому світі

У наборі ЛЕГО 21255 головному герою доведеться зіткнутися з кількома збірними персонажами. І не можна сказати, що хтось із них радий його бачити.

  1. головний герой. Він орк, тому має специфічну зелено-коричневу шкіру. Штани чорні й підтримуються ременем. Озброєний орк зачарованим луком і алмазною киркою;
  2. два магмові куби. Ворожі моби представлені у вигляді цілісних бордово-чорних кубів з палаючими очима;
  3. хоглін. Збірна тварина, схожа на кабана, створюється з деталей персикового кольору. У неї є невеликий чорний чубчик і ікла. Голова хогліна рухлива, тому може підніматися й опускатися; 
  4. гаст. Він справді величезний, складається з білих деталей із невеликими сірими смугами та червоними очима. У нього 9 щупалець і кожне з них є рухомим. З рота гаста можна стріляти пласкими магмовими дисками.

Засідка біля порталу

Історія цього набору починається з порталу. Його рамка складається з чорних деталей з фіолетовими вкрапленнями, а сам портал - прозоро-фіолетових пластин. Ці ж пластини можна збити пострілом гаста, відрізавши мандрівникові шлях додому. Сам портал приводить у місцевість на стику між багряним лісом і базальтовими дельтами, тому частина основи червоного кольору, а частина - помаранчевого. Вона деталізована збірками, які характерні для обох біомів. Тож, є 2 червоних дерева, включно з одним палаючим, кам'яні скелі та потоки лави. Загальні розміри набору сягають 11 сантиметрів заввишки, 22 завширшки та 14 завдовжки.

 

Підвищіть ставки, пройшовши через портал у наборі ЛЕГО "Засідка біля порталу в Нижній світ" і зіткнувшись зі злими мешканцями багряного лісу і базальтових дельт. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари