>
В наявності
17999 грн
14996 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 122 шт.
2 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
8+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
18368 грн
15281 грн
+ =
19048 грн
15825 грн
+ =
21998 грн
18276 грн
+ =
18368 грн
15299 грн
+ =
19198 грн
15932 грн
+ =
21298 грн
17768 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Приготуйтеся до глибоководного занурення і поцікавтеся морськими жителями, адже в наборі LEGO "Підводна фортеця" належить дослідити цілу будову, приховану під водою. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21136 було випущено в рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 1122 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - морські пригоди.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи і покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не згаять можливості перервати Вашу подорож. 

Мініфігурки дослідників

Вирушити до фортеці в наборі ЛЕГО 21136 належить 2 мініфігуркам, які є головними героями гри:

  1. Стів. Він має свій стандартний скін – блакитний светр і бузкові штани. Мініфігурка озброєна зачарованою рожевою киркою.
  2. Алекс. Дівчина також не зраджує своєму звичайному образу, тому з'являється в зеленій сорочці та коричневих штанях. У неї є деталі броні – зачарована кіраса та шолом. Також у неї є зачарований меч. 

Однак на мініфігурках персонажі набору не закінчуються, адже до їх числа також входять збірні тварини:

  1. Стародавній страж. Він має світле тіло з безліччю налаштовуваних щупалець навколо.  У нього є хвіст, який дає змогу приймати різні пози, а також діє як спусковий механізм для вбудованого пружинного шутера.
  2. Страж. Зі свого боку в нього зелене тіло з помаранчевими шипами і хвостом, які можна повертати на свій розсуд.
  3. Спрут. Останній моб складається з синього тіла з надрукованим обличчям і 4 щупалець. Останні також можна регулювати. 

Підводна місцевість

Насамперед цей набір пропонує зібрати ділянку печери. Це невеликий окремий розділ, який Стів і Алекс можуть використовувати як основу. У ньому є зілля водного дихання і здоров'я, відро з молоком і невелика піч. Ідея полягає в тому, що будь-які вологі губки можна покласти на піч для просушування. 

Створення фортеці починається з основи. Потім додається правий і лівий бік. Вони обидві прикріплені до основи за допомогою петель. Далі йде центральний куб. Нарешті, наверх встановлюється дах, який надалі буде легко зніматися для доступу всередину. 

Набір також пропонує кілька функцій:

  • штифт, що обертається і розгойдується, для встановлення стража;
  • шутер, вбудований у стародавнього стража;
  • захована губка, за допомогою якої можна утримати двері;
  • двері, що відчиняються;
  • відкриття скарбниці;
  • можливість відчинити обидві сторони збірки.

Не забудьте ласти, адже в наборі ЛЕГО "Підводна фортеця" доведеться намочити ноги, а також приготуйтеся до захоплюючої пригоди, фіналом якої стане знаходження затопленої скарбниці. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 лис, 2023
    Онуки були в захваті. Двоє 9-річних дітей зібрали його менш ніж за 2 години. Захоплююче було спостерігати, як вони складали його. Час від часу вони підбігали, показували що вдалося зібрати або ж як це може рухатись. Після цього настав час гри. І вже тут вони відривались на повну. Стів та Алекс раз за разом пили зілля, проходили фортецею, ухилялись від вистрілів стражів та зрештою знаходили скарби. Тому мій висновок - це великий набір (майже 30 на 30 сантиметрів), які наповнені різними дрібничками, цікавими для дітей.
    Достоинства:
    Гарний варіант, щоб відволікти дітей від телефонів, оскільки гра з'являється в них вдома. Детальні інструкції, з декількома деталями за крок. Функції, побудовані на головній меті - пройти фортецю. Цікаві персонажі та мініфігурки головних героїв.
    Недостатки:
    Як на мене, то немає - діти задоволені і я теж.
  • 5.0

    6 лис, 2023
    Цей набір для майнкрафту з більш ніж 1,000 деталей був цікавим і досить простим у складанні. На жаль, я вважаю, що ціни на ці набори трохи завищені, хоча я все одно їх купую. Тому, чи доречне це зауваження про ціну - вирішуйте самі😂. Можу сказати, що він набагато більший, ніж я думав і збирати зелені деталі виявилось доволі цікаво. Тому за підсумком він виглядає як цільна фортеця зовні і як місце з пастками всередині. Збірку можна відкрити, щоб дістатися до коридорів з захованими скарбами. Окреме данке за збірних мобів - вони гарно відтворені і мають рухомі щупальця/шипи.
    Достоинства:
    Точне відтворення ігрової фортеці з використанням кубиків різних відтінків зеленого. Можливість відкрити частини фортеці, щоб легко управляти всім всередині. Сподобалась функція відкриття дверей за допомогою губки. Правильно відтворені моби.
    Недостатки:
    Висока ціна, за яку я все рівно купую набір. Для такої кількості деталей лише 2 мініфігурки трохи замало.
  • 4.0

    6 лис, 2023
    Великий набір за таку ціну… я сподівався, що він мене вразить, але я відчуваю, що він трохи недотягує в більшості областей. Збірка досить швидка і залишає центральну частину не настільки деталізованою. Я цілком розумію, що це представлення споруди Minecraft, і візуально вона виконує свою роботу, але фортеця набагато менша, ніж у грі, і не має особливого інтер’єру. Хоча вороги, побудовані з деталей, дуже хороші як і функції, включно зі штифтом для “плавання” стража. Мініфігурки стандартні для наборів того часу, тому до них я відношусь просто нейтрально.
    Достоинства:
    Кольори конструкції добре пасують до версії відеоігри. Збірка представлена ділянкою печери з зіллями та самою фортецею. 3 збірні ворога (хоча один - спрут) максимально схожі на себе. Стів та Алекс в обладунках та зі зброєю.
    Недостатки:
    Не настільки цікавий набір як міг би бути. Зелена фортеця та й фортеця...

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари