>
В наявності
1679 грн
1302 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 577 шт.
0 шт.
28.9 × 5.9 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Приготуйтеся відчути себе палеонтологом, який виявив стародавню викопну істоту і продемонстрував її скелет на виставці з набором LEGO "Скам'янілості динозаврів: череп тиранозавра".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76964 був випущений у рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 1577 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - динозаври.

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини - динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч із людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії. 

Виявлена знахідка

Набір ЛЕГО 76964 відходить від звичних комплектів серії, орієнтованих на гру. Замість цього він фокусується на візуальній цінності, створюючи демонстраційну модель для любителів динозаврів. Конструкція складається з 3 різних частин:

  1. стенд. Він збирається в наборі першим і складається з коричнево-сірої основи, що імітує землю і каміння, високого чорного стовпа, рослин та інформаційної таблички. Під одним із каменів можна виявити помаранчеву деталь бурштину з комахою. Стенд створює відчуття перебування в джунглях завдяки навколишнім рослинам - пальмовому листю. Остання деталь, варта згадки на цьому етапі - золота табличка-наклейка з логотипом Парку Юрського періоду та характеристиками тиранозавра;
  2. скам'янілий слід. До нього увага в наборі переходить наступним чином. Для надання реалістичної форми використовується кілька шарів різних пластин, а також задіюються похилі елементи для імітації глибини. За підсумком виходить втиснутий відбиток, що показує пазуристий слід. Його встановлюють під нахилом над табличкою
  3. череп тироннозавра. Порівняно з попередніми збірками, череп складається з дрібних частин, з'єднаних у різних частинах. Спочатку створюється верхня щелепа з різних відтінків коричневого, потім верхня частина черепа, секції очних ямок, 32 зуби і нижня щелепа. Його щелепа зафіксована за допомогою шарнірів, що замикаються, завдяки чому є 2 варіанти відображення - в закритому і відкритому вигляді. Череп прикріплюється до чорного стовпа в задній частині.

Готова збірка набору досягає розмірів у 21 сантиметр заввишки, 18 завширшки і 16 завдовжки. 

Створіть свою захоплюючу історію про те, як були знайдені та ідентифіковані ці останки динозавра з набору ЛЕГО "Скам'янілості динозаврів: череп тиранозавра".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    22 лют, 2024
    Скелети динозаврів вже відтворювали з елементів LEGO з перемінним успіхом. Попередні спроби були набагато меншими і, відповідно, менш деталізованими. Фотографія на сайті і близько не дає уявлення про цей набір, він абсолютно неймовірний і його потрібно бачити вживу! Досвід збірки змусив мене посміхнутися, тому що я був здивований тим, як раптово набір зібрався разом! За основу взято легко впізнаваного тиранозавра і використано суміш коричневих і пісочно-жовтих шматочків, які ідеально підходять для кісток, яким мільйони років. Так, є один мінус у вигляді наліпки на табличку, але це дрібничка у порівнянні з таким неймовірним набором. У будь-якому випадку, я в повному захваті, і якщо Лего випустить ще більше черепів динозаврів, я куплю їх усі! Це не перший раз, коли тема Юрського періоду LEGO пробує щось нове, але вперше набір став цілком доступним за ціною.
    Достоинства:
    Це не зовсім ігровий набір, але, тим не менш, я вважаю, що це чудове співвідношення ціни та якості. Один з наборів, орієнтований на дорослих фанатів. Всі кольори правильні, моделі правильно підібрані і поставлені разом. Підкреслює все це золота табличка.
    Недостатки:
    Єдиний недолік - підставка могла б бути трохи міцнішою.
  • 5.0

    22 лют, 2024
    Отримав цей набір у подарунок, і він дивовижний! Я обожнюю фільми по Юрського періоду, і дізнатися про існування цього набору було класно! Він виглядає круто на коробці, а в зібраному вигляді - ще кращий. І слід, і череп виглядають реалістично і зачаровують, як справжні скам'янілості. Череп можна легко від'єднати від основи і знову прикріпити до неї. Рот відкривається і закривається, даючи вам різні можливості для демонстрації. Незважаючи на немалу вагу голови, чудово спроектована підставка легко витримує її та не падає. Всі, хто бачив її, вважають, що цей набір виглядає просто приголомшливо!
    Достоинства:
    Виняткова деталізація, правильний вибір кольорів, чудовий компактний набір, ідеально для демонстрацій, гарна ціна. Можливо, “череп тиранозавра” - це натяк на майбутні схожі набори з іншими динозаврами.
    Недостатки:
    Ну досить вже використовувати наліпки, один неправильний рух і все зіпсовано.

Рекомендуємо подивитися ці товари