>
В наявності
2099 грн
1660 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

254 шт.
3 шт.
28 × 5.6 × 26 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Що небезпечного може статися під час перевезення динозавра? Майже нічого, хіба що напад іншого динозавра і саме з цією проблемою Вам і доведеться мати справу в наборі LEGO "Перевезення пірораптора і дилофозавра".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76951 було випущено у рамках серії Jurassic World. Він містить 254 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – динозаври.

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини – динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч з людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії.

Мініфігурки

Перевезення динозавра – досить небезпечне заняття. Саме тому в наборі LEGO 76951 цим займаються одразу 3 мініфігурки:

  • Ян Малькольм – математик, який займається “теорією хаосу”. Тут він має сиве волосся та принти чорної сорочки з чорними штанами;
  • Еллі Сеттлер – палеоботанік. На дівчині сіра футболка, оранжева зав'язана сорочка та штани оливкового кольору;
  • дівчина охоронець. Вона має синю куртку зі спеціальними ремінцями та чорні штани. Ззаду – логотип Парку Юрського Періоду.

Всі 3 мініфігурки мають двосторонні обличчя, а також безліч аксесуарів, серед яких пістолети з транквілізаторами.

Пірораптор та дилофозавр

У набір входять два динозаври, один з яких абсолютно новий і зустрічається лише у цьому наборі. При цьому будь-якого з них можна помістити в трейлер позаду позашляховика.

  1. дилофозавр фігурував також у попередніх наборах, проте тут він нового зеленого кольору та меншого розміру. Це цільна фігурка з щелепою, що відкривається;
  2. пірораптор - абсолютно новий динозавр оранжевого кольору з принтами пір'я. Він також є цільною фігуркою з рухомою щелепою.

Пікап для перевезення

У набір LEGO "Перевезення пірораптора та дилофозавра" також входить транспортний засіб, який такий же традиційний, як і динозаври. Але не дивлячись на свою популярність, він все ж таки продовжує змінюватися і виглядати цікаво. Транспортний засіб тут є позашляховиком Biosyn і невеликим причепом для стримування динозаврів. Biosyn – це вигадана компанія, представлена ​​в оригінальних романах про Парк. Двокольорове коричневе забарвлення та чорне оздоблення чудово поєднуються. Усередині є місце для двох мініфігурок. Також передбачено необхідне кермо, а знявши дах, ви виявите місце для зберігання речей за кабіною. У задній частині автомобіля розташований висувний блок зв'язку.

Трейлер має досить простий дизайн, але ідеально підходить для будь-якої фігурки динозаврів. У нього є стінки-клітини, які можна відкрити, а також з'єднати із задньою частиною автомобіля.

Весь автомобіль із причепом має довжину 23 см.

Вирушайте у захоплюючу пригоду, яка відбудеться у наборі LEGO “Перевезення пірораптора та дилофозавра” під час транспортування одного з динозаврів.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари