>
В наявності
5599 грн
4330 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

693 шт.
6 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
12+
0 шт.
4.3

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Тиранозавр - насамперед хижак, незалежно від того, як його було створено. Тому коли в Парку було відключено електрику, одна з представниць виду - Рексі почала полювання на приїжджих. Сховайтеся в головній будівлі і перечекайте напад у наборі LEGO "Центр відвідувачів: Атака тиранозавра й раптора". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76961 був випущений у рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 693 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 12 років. Тематика набору - динозаври. 

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини - динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч із людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії. 

Фігурки людей, а також динозаврів в наборі

Відразу 6 мініфігурок, доданих до набору ЛЕГО 76961 не хотіли б стати закускою для динозавра. Серед них:

  • Еллі Сеттлер - палеоботанік. Дівчина одягнена в блакитну майку, забруднену брудом, а також штани пісочного кольору з коричневим ременем;
  • Алан Грант - палеонтолог. Він має принти блакитної сорочки, забрудненої не менше, ніж у Еллі, і світло-коричневих штанів;
  • Рей Арнольд - головний інженер. Фахівець одягнений у білу смугасту сорочку та сірі штани. Також має розв'язану краватку; 
  • Генрі Ву - генетик. З одягу в чоловіка біла спортивна кофта і такі ж білі штани;
  • Лекс Мерфі - внучка засновника Парку. На ній бордова майка з хитромудрими жовтими візерунками, а також блакитні штани;
  • Тім Мерфі - брат Лекс. На ньому коричнево-помаранчева смугаста кофта, коричнева куртка і такі ж штани. 

Крім фігурок людей, до набору також додано 2 динозаври - тиранозавр і велоцираптор. Вони виконані в різних відтінках коричневого кольору, проте обидва мають рухомі кінцівки, голову, що повертається, і пащу, що відкривається. 

Усередині Центру для відвідувачів

Головна будівля набору виконана переважно в сірому кольорі, з деякими бордовими і коричневими акцентами. Вона має 3 вежі, а також безліч колон. Потрапити всередину можна, відкривши двері. Навколо них зображені скелети динозаврів. Всередині відкритий простір, що спрощує гру і розміщення всіх деталей. Перше, що впадає в око - величезний зібраний скелет динозавра. Він встановлюється посередині холу. Площу будівлі розділено на 2 частини: лабораторія з комп'ютерами та інкубаторами; їдальня з їжею та столиками. Вони розділені напівпрозорими екранами із зображеннями динозаврів. Уся будівля разом досягає розмірів 16 сантиметрів заввишки, 32 завширшки і 17 завдовжки.

Головна ігрова можливість набору відповідає екранним подіям - битві динозаврів. Натиснувши на спусковий гачок можна впустити банер "Коли динозаври правили Землею" на Рексі. Крім цього, на Вас чекає безліч історій всередині лабораторії, зі спробами отримати нового динозавра і походами на обід.

Постарайтеся впоратися з динозаврами, що оточують Центр в наборі ЛЕГО "Центр відвідувачів: Атака тиранозавра й раптора" і збережіть цінні напрацювання, щоб Парк не був знищений. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    22 сер, 2023
    Враховуючи скромні розміри, цей набір заслуговує на похвалу. Будівля відносно невелика, але передає основні риси свого першоджерела і виглядає напрочуд привабливо. Інтер'єр добре деталізований і забезпечує велику ігрову цінність, особливо з шістьма чудовими мініфігурками та динозаврами, які населяють простір. Однак, я не можу позбутися думки, що більша модель могла б містити такі ж деталі і набагато більше, повністю показуючи Центр та не спрощуючи його. Висока ціна є суттєвою проблемою і певно найбільшою, незважаючи на включення двох динозаврів, які є відносно дорогими у виробництві. Однак, після значної знижки, я думаю, цей набір заслуговує на увагу.
    Достоинства:
    Вражаюча деталізація, всередині і зовні як деталі з динозаврами навколо дверей. Великий вибір мініфігурок. 2 динозаври різних видів. Скелет всередині. Ігрова цінність.
    Недостатки:
    Висока ціна. Думаю, Центр заслуговує на більший набір.
  • 4.0

    22 сер, 2023
    Центр для посетителей, к сожалению, не смог стать моим любимым набором, хотя я возлагал на него большие надежды. Внутреннее пространство спланировано неправильно, и это далеко не так впечатляюще, как сцена из фильма. Снаружи в декорациях отсутствуют ступенчатые фонтаны с водой. Некоторые добавленные сборки и детали действительно положительные - баннер “Когда динозавры правили Землей”, скелет, инкубатор. В Центре для посетителей есть шесть минифигурок. У всех персонажей есть печать на торсе спереди и сзади. Кроме того, все, кроме Гранта, имеют двустороннее лицо. Два персонажа, представляющие реальный интерес, — это Рэй Арнольд и доктор Генри Ву. Оба этих персонажа мы уже видели, но это их полностью обновленные образы.
    Достоинства:
    Внешний дизайн довольно точен. Культовый баннер. Большая линейка минифигурок, включительно с Реем и Ву. Добавлены динозавры и скелет.
    Недостатки:
    Сборка слишком мала. В планировке есть критические неточности.
  • 4.0

    22 сер, 2023
    Після завершення я був здивований, наскільки малий цей набір насправді. Упаковка вводить в оману, сходинки, вода... все це просто оформлення коробки. Ззаду, у двох сценах (їдальня та лабораторія) майже немає шпильок, щоб розширити набір. Важко знайти місце, де можна було б поставити мініфігурки. Скелетна конструкція гарно зроблена, але я б з радістю відмовився від неї заради кращого дизайну всього набору. В цілому, все гаразд, деталізація та відтворення на високому рівні. Це знакова сцена для знакового фільму, я радий, що вона існує. Просто будьте готові до меншого розміру.
    Достоинства:
    Hекс, який близький до масштабу, у порівнянні з абсолютним монстром, якого Лего дав нам з гігантською брамою багато років тому. Чудовий вигляд скелету. Правильний дизайн ракурсу з видом спереду на Центр відвідувачів. Банер, що входить до комплекту. Хороше включення мініфігурок Ву та Арнольда
    Недостатки:
    Не включення диспетчерської. Невеликий розмір кінцевої збірки та проблематичне розширення.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари