>
В наявності
5699 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

589 шт.
5 шт.
54 × 5.9 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Увага! Застосунки на Android і IOS для віртуальної реальності вже не працюють, оскільки серія знята з виробництва.

Висуваємось на полювання за підступними та хитрими привидами в компанії найкращих із найкращих! Спеціальний автобус для боротьби з паранормальними явищами виїжджає на вулиці Ньюбері, щоб повернути містянам спокійне, тихе життя. Паркер та Джек – сміливі мисливці за привидами завжди готові допомогти та знищити кілька злісних духів!

Опис

Якщо ви обожнюєте пригоди та загадки, то пропонуємо приєднатися до головних персонажів із набору LEGO Hidden Side Автобус мисливців за паранормальними явищами 3000 (70423). Головним завданням буде зловити двох будівельників-привідів і знищити туалет-примару, що стріляє коричневими дисками (не дуже приємно звучить, правда?). Отже, познайомимося із конструктором ближче.

Комплектація включає 689 деталей, 6 мініатюрних фігурок та яскраву, друковану інструкцію зі збирання. Виробник рекомендує набір для віку від 8 років. Складання та гра з ЛЕГО – це не тільки веселе дозвілля, але й розвиток корисних якостей: творчого мислення, уяви, посидючості, уважності, дрібної моторики. 

Особливості

Розглянемо кілька цікавих особливостей раритетного конструктора Автобус мисливців за паранормальними явищами 3000 (70423) із лінійки LEGO Hidden Side:

  • З «цеглинок» можна побудувати супер-транспорт, який допоможе виловити всіх гостей із потойбічного світу. У автобуса є спеціальний висувний командний центр. На дах пересувного засобу ведуть сходи, зверху встановлений великий сканер та гармата для знищення привидів. В автобусі може перебувати до 3 фігурок одночасно.
  • Інші деталі з набору стануть у нагоді для складання туалету-монстра. У кабінку явно вселилися привиди, вона «жива», з очима та гострими іклами. Коли відчиняються двері, то зсередини вилітають диски коричневого кольору. 
  • Габарити автобуса становлять 29/15/10 см (довжина, висота, ширина).
  • Аксесуари у комплекті: смартфони головних персонажів, наручні дрилі, відбійний молоток, бластер. 

Мініфігурки

Набір включає 6 мініфігурок: 

  • Паркер Джонсон – хоробрий мисливець за привидами в місті! Вона обожнює пригоди та таємниці. Знищує паранормальні сутності за допомогою світлових куль. 
  • Джек Девідс – школяр, блогер, стрімер та професійний мисливець за примарами, найліпший друг Паркер. 
  • Джей Бі – дівчина-геніальний вчений. Мила, скромна, але при цьому дуже талановита. Вона вигадала багато варіантів боротьби з потойбічними гостями. 
  • Білл і Нанна – робітники, в яких вселилися привиди.
  • Спенсер – доброзичливий примара-цуцик, вихованець Джека.

Бажаєте стати частиною команди мисливців за привидами та допомогти жителям Ньюбері? Вам подобаються пригоди, загадки та все незвичайне? Тоді поспішайте придбати раритетний, захоплюючий конструктор LEGO Hidden Side Автобус мисливців за паранормальними явищами 3000 (70423) у нашому інтернет-магазині!

  • 5.0

    3 лис, 2020
    Брал сыну просто как набор лего, а оказалось что тут еще и в игру каку-то можно играть со смартфона. Я в этом немного не розбираюсь, но вот сам набор понравился, много минифигурок, некоторые из которых могут превращатся в призраков. С автобусом немного перемудрили, как говорится сделали всего и побольше, везде радары, компьютеры, приборы. За оживающий туалет респект – прикольная идея.
    Достоинства:
    Помимо самого конструктора есть еще возможность играть через смартфон. Милый призрак песика.
    Недостатки:
    Нужно поубирать лишнее.
  • 5.0

    3 лис, 2020
    Вот за что я люблю эту серию, так это за охренеть сколько минифигурок. Тут и строители Нанна и Билл, доктор Джей Би, девушка Паркер, парень Джэк и даже песик-призрак Спэнсер. Только ради них уже можно брать набор и не думать. Автобус симпатичный, напомнил американские сериалы. Много всяких датчиков, приборов, радаров для ловли призраков – настоящий фургончик охотников за приведениями. Напомнил набор 70432.
    Достоинства:
    Крутые минифигурки. Био-туалет)) Если подшаманить над некоторыми местами, то впишется в обычный лего город.
    Недостатки:
    Автобус немного не доработанный.
  • 5.0

    11 сер, 2019
    Не слышали про эту серию, но нам её предложил консультант по телефону. Оказалось, что эти конструкторы только поступили в продажу недавно, мы согласились попробовать что-то новенькое)) Вчера забрали посылку на почту, это просто вау! В восторге не только ребенок, хотя и он тоже не отходит второй день от игрушки. Мы его собрали, потом скачали специальную игру из плей маркета, очень классно придумали. Этот конструктор, который мы купили, он появился в игре на телефоне, интересная задумка

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари