>
В наявності
4799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

466 шт.
5 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO Hidden Side Wade (hs017)

169 грн
142 грн
=
4968 грн
4941 грн
+ =
6598 грн
6293 грн
+ =
7798 грн
7319 грн
+ =
5098 грн
5051 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Увага! Застосунки на Android і IOS для віртуальної реальності вже не працюють, оскільки серія знята з виробництва.

Раритетний, захоплюючий набір LEGO Hidden Side Примарний ярмарок (70432) був випущений датською корпорацією кілька років тому. На сьогоднішній день він залишився таким же популярним серед відданих шанувальників “кубічного” Всесвіту. Наші старі друзі знову воюють із привидами, щоб звільнити місто Ньюбері!

Опис

Жителі милого, маленького містечка вирішили повеселитися на місцевому ярмарку, але гості зі потойбічного світу, як завжди, псують настрій городянам. Відважні школярі Паркер та Джек, а також професор Джей Бі вирушають назустріч злим силам, адже вони точно знають, як побороти привидів!

У коробці з конструктором Примарний ярмарок (70432) з лінійки LEGO Hidden Side знаходиться друкована, докладна інструкція, 466 деталей та 5 мініатюрних фігурок. Оптимальна вікова категорія для “будівників” - від 8 років. Щоб зробити процес складання більш цікавим та комфортним, рекомендується використовувати спеціальний додаток LEGO Builder. З його допомогою готову конструкцію можна побачити у 3D-форматі, змінити її масштаб, розглянути з усіх боків, за бажанням змінити елементи конструкції та зберегти результат.

Однією з функцій доступних для ігрового процесу було застосування доповненої реальності через спеціальну програму на смартфоні. На даний момент програма вже не доступна, але раритетний конструктор ЛЕГО залишився таким же цікавим і захоплюючим. 

Особливості 

Розглянемо кілька основних особливостей набору LEGO Hidden Side Примарний ярмарок 70432:

  1. З “цеглинок” у комплекті складається ярмарок з американськими гірками, вежею вільного падіння та залізницею, що поєднує атракціони між собою. 
  2. Розміри готової конструкції становлять 35/28/27 см (ширина, висота, глибина).
  3. Модель ярмарку має рухливі елементи, що відкриваються. Карусель піднімається/опускається, залізничним полотном можна пересувати вагон. 
  4. Весела, яскрава голова клоуна, розташована на вершині вежі, відкривається. Вона перетворюється на моторошний чорний череп з жовтими очима і ікластою пащею. Вагон також перетворюється на зубасту істоту.
  5. Фігурки із комплекту можна катати на атракціонах.
  6. У персонажів рухливі руки та ноги.

Мініфігурки

Конструктор LEGO Hidden Side Примарний ярмарок (70432) оснащений 5 мініатюрними фігурками:

  • Головний герой серії, школяр і блогер, а також здібний і хоробрий мисливець за привидами - Джек Девідс. Хлопчина завжди допомагає рідному містечку позбутися гостей із потойбічного світу.
  • Краща подруга Джека, любителька пригод і таємниць, одна з найкращих мисливців за примарами - Паркер Джексон. Вона добре розправляється зі злісними сутностями за допомогою світлових куль. 
  • Скромна, але дуже талановита дівчина-вчений Джей Бі. Вона вигадує різні, ефективні засоби знищення привидів.
  • Працівники ярмарку з атракціонами, клоуни Террі Топ і Джимбо Лобло, в яких вселилися злі духи. Для них у комплекті передбачені змінні, напівпрозорі голови. 

Замовити раритетний унікальний набір Примарний ярмарок 70432 з лінійки LEGO Hidden Side можна в нашому інтернет-магазині. Підключайте уяву та переносіться у світ загадок та пригод разом із друзями!

  • 5.0

    9 вер, 2020
    Крутейший набор! Много деталей, которые не ассоциированы с наборами из других серий, и вряд ли будут повторяться в последующих (учитывая тему серии и ее особенности); только персонажи чего стоят! Эта локация классно представлена на темной стороне :),в дополненной реальности.Очень атмосферно! Этот набор продуман и реализован очень удачно, без пробелов, - сюжет подтягивается моментально и разыгрывается ярко! Набор супер, -- как сольно, так и в дополнении темы.
    Достоинства:
    Самодостаточный сюжет, играть только с этим набором уже интересно!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари