>
В наявності
2199 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

174 шт.
3 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.3

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Увага! Застосунки на Android і IOS для віртуальної реальності вже не працюють, оскільки серія знята з виробництва.

Вкотре сміливі школярі рятують своє місто від паранормальних сутностей. Тепер Джек і Паркер поспішають на допомогу прибиральнику лабораторії Дугласу, в якого вселилася злісна примара! Давайте допоможемо юним героям-мисливцям з'ясувати, що ж сталося в лабораторії? Які таємниці приховують підступні привиди та виженемо їх з Ньюбері назавжди? Вирушаємо в небезпечну, але захоплюючу пригоду разом із набором LEGO Hidden Side Примарна лабораторія Джей Бі (70418)!

Опис

Місто Ньюбері часто страждає від атак гостей із потойбічного світу. Привиди явно недружні, вони вселяються в людей та предмети, наводячи жах на місцевих жителів. Хоробрі підлітки знову вступають у битву із привидами та перемагають!

Раритетний конструктор LEGO Hidden Side Примарна лабораторія Джей Бі (70418)було випущено у 2019 році. Однією з відмінностей цієї серії була можливість використовувати мобільний додаток для створення ефекту доповненої реальності. Така функція більше не доступна, але це не зменшило інтересу до захоплюючого набору. Він залишається популярним та затребуваним серед дитячої та дорослої аудиторії. 

У комплекті 173 деталі, 4 мініатюрні фігурки та друкована, докладна інструкція зі збирання. Виробник рекомендує використовувати конструктор «будівникам» не молодше 7 років. Гра з набором відмінно розвиває дрібну моторику рук, креативну та творчу уяву, посидючість, уважність, фантазію, покращує настрій та рольові навички. Усі елементи виготовлені з нетоксичних, якісних матеріалів, які проходять строгу перевірку відповідно до світових стандартів безпеки.

Особливості

Декілька основних особливостей оригінального набору Примарна лабораторія Джей Бі (70418) з лінійки LEGO Hidden Side:

  • Приміщення лабораторії поділено на 3 робочі зони: спеціальний стенд із колбами та інструментами, суперсучасний комп'ютер та функціональна машина Тесли, а також кімната для відпочинку. 
  • Величина готової конструкції у зібраному вигляді – 13/18/9 см (висота, ширина та довжина).
  • Аксесуари з набору: телефон Джека, гайковий ключ, фотоапарат, 3-D принтер, піца, колба із зеленою субстанцією.

Мініфігурки

Набір LEGO Hidden Side Примарна лабораторія Джей Бі (70418) містить 4 мініфігурки:

  • Джей Бі – скромна, дивна, але дуже розумна дівчина-науковець. Дії відбуваються у неї в  лабораторії.
  • Джек Девідс – головний персонаж серії, юний, талановитий мисливець за привидами.
  • Дуглас Елтон – прибиральник у лабораторії, в якого вселилася зла потойбічна сутність.
  • Спенсер – собака-привид, вірний друг Джека.

Раритетний конструктор Примарна лабораторія Джей Бі (70418) з лінійки LEGO Hidden Side можна замовити у нашому-інтернет магазині вже сьогодні! Не упустіть шанс порадувати себе та близьких цікавою і корисною іграшкою!

 

  • 3.0

    29 вер, 2020
    Мы от конструктора ожидали большего. В рекламе сказано, что конструктор можно "оживить" при помощи приложения, но ни один телефон и планшет у нас не смог этого сделать. Получается деньги потрачены зря. Мелкие детали потерялись.
    Недостатки:
    не работает приложение.
    • 5.0

      1 жов, 2020
      Если вы имеете ввиду что у вас не работает приложения то у вас старый телефон или планшет
  • 5.0

    29 сер, 2019
    Ребенок увидел рекламу серии LEGO Hidden Side, рассказал мне про то, что можно играть в конструктор с телефона. Посмотрел, цены немаленькие, поэтому для начала решили приобрести самый маленький набор, который представлен здесь. Набор действительно невелик, но сыну очень нравится, скачал приложение, собрал конструктор и играет с ним уже несколько дней. Всё отлично.
  • 5.0

    11 сер, 2019
    Оператор дуже рекомендував звернути увагу на Лего Хіден Сайт, хоча мені спочатку не дуже вони сподобались. Чим-то нагадали Монстер Файтерс (раніше дитина цікавались такою темою, але зараз наче виросла). Але всеж таки придивился до цих нових товарів, консультант розповів, що можна грати з телефона тощо, якась там особлива взаємодія. Ну, ми погодились. Довго не могли обрати з дитиною набір, подобалась ця лабороторія, а також цей корабель https://constructors.com.ua/ua/lego-hidden-side/rozbytyy-choven-lovciv-krevetok-70419. Ризикнули та купили обидва набори :) Не пошкодували, дитині дуже цікаво гратися

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари