>
В наявності
10999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 474 шт.
7 шт.
58.2 × 8.7 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Увага! Застосунки на Android і IOS для віртуальної реальності вже не працюють, оскільки серія знята з виробництва.

Раритетний ігровий набір LEGO Hidden Side Школа з привидами Ньюбері 70425 побачив світ у 2019 році і одразу став дуже популярним. Особливо його оцінили фанати містичних та загадкових подій. Жителі Ньюбері жили тихо і розмірено, але тепер їхнє невелике приморське містечко постійно зазнає нападу потойбічних сил. Місцева школа не стала винятком. Юні герої Паркер та Джек вже готові знищити привидів та розгадати, пов'язані з ними таємниці!

Опис

Конструктор LEGO Hidden Side Школа з привидами Ньюбері 70425 найбільший із усієї серії – 1474 «цеглинок». Набір розрахований на вік від 9 років та старше. У комплекті з деталями є друкована інструкція та 7 мініатюрних фігурок.

Набір від датського виробника дає можливість весело провести вільний час, а також допомагає розвивати пам'ять, креативне та творче мислення, уважність, посидючість, дрібну моторику рук. 

Однією з головних відмінностей даної серії та цього конструктора зокрема, була можливість потрапити в доповнену реальність через спеціальний мобільний додаток. Зараз лінійку Hidden Side зняли з виробництва і ця функція вже не активна, але ігровий, раритетний набір продовжує вигравати за рахунок детального інтер'єру та широкого функціоналу.

Особливості

Унікальний конструктор Школа з привидами Ньюбері 70425 із серії LEGO Hidden Side має низку цікавих особливостей:

  • З деталей можна зібрати двосторонню модель навчального закладу, який захопили привиди. 
  • «Живий», моторошний фасад: у вікнах величезні злі очі, по обидва боки від входу портали-пащі із зеленими, гострими іклами, також у школи є величезні пазурі! 
  • На звороті навчального закладу збирається двоповерхове приміщення з класами. Тут можна побачити комп'ютерну лабораторію, кабінет хімії, бібліотеку, туалет, їдальню. На даху розташована невелика дзвіниця. Поряд із школою автобусна зупинка. 
  • Загальні розміри готової моделі школи становлять 43/30/26 см (ширина, висота та глибина). 
  • Аксесуари з набору: смартфони головних героїв, зелений ведмедик-привид, скелет, кубки, плакати та ще багато іншого.  

У комплекті 7 мініфігурок:

  • Основний персонаж серії – школяр та стрімер Джек Девідс. Хлопчик із Ньюбері вдень навчається, а вночі виганяє привидів зі свого міста.
  • Найкраща подруга головного героя, мисливиця за привидами та любителька пригод - Паркер Джексон. Вона сміливо знищує гостей із потойбічного світу світловими кулями.\
  • Шкільний прибиральник, якого атакували злісні привиди – Дуглас Елтон.
  • Директор школи – місіс Кларк, Паркер та Джек підозрюють, що нею заволоділи привиди; 
  • Уейд та Паола- підозрілі учні школи;
  • Собака-примара Спенсер – домашній улюбленець Джека. 

Якщо ви обожнюєте таємниці та пригоди так само, як персонажі конструктора LEGO Hidden Side Школа з привидами Ньюбері 70425, то сміливо купуйте ігровий набір вже сьогодні! Оформити замовлення можна у нашому інтернет-магазині. Ми гарантуємо високу якість та приємні ціни. 

 

  • 5.0

    11 сер, 2019
    Сынишка показал фотографию этого набора и попросил купить ему такой - я посмотрела, здание с глазами и зубами - весело, но как-то очень странно. Всё-таки набор не 500 грн стоит, а гораздо дороже. Затем, немного вникла в эту тематику и была приятно удивлена. Само здание школы можно переоборудовать, не обязательно на него цеплять глаза, когти и т.д. - есть вариант сборки без этих обвесов и тогда фасад здания выглядит потрясающе! По игре, когда в школу вселяются призраки - тогда уже можно навешивать дополнительные элементы и начинать играть в конструктор вместе с планшетом, очень технологично и продумано, ничего не могу сказать плохого.
  • 5.0

    8 сер, 2019
    С женой мы правильный магазин игрушек выбрали, дочке на восьмилетие покупали этот набор, мне он понравился, намного больше чем я мог ожидать, видно что дорогая игрушка, этих денег стоит, качество на высоте, дочка счастлива, а магазину спасибо за качество и быстроту доставки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари