>
В наявності
4999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

760 шт.
4 шт.
54 × 5.9 × 28.2 cm
9+
0 шт.
4.3

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Увага! Застосунки на Android і IOS для віртуальної реальності вже не працюють, оскільки серія знята з виробництва.

Великий, раритетний конструктор Пожежна машина-примара 3000 (70436) із популярної серії LEGO Hidden Side - це історія про містичні пригоди, дружбу та сміливість! Допоможіть мисливцям містечка Ньюбері позбутися злісних сутностей, подаруйте місцевим жителям мирне та спокійне життя. 

Опис

Набір LEGO Hidden Sid Пожежна машина-примара 3000 (70436) включає 760 “цеглинок”, докладну інструкцію та 6 мініфігурок. Рекомендована вікова категорія для “будування” - від 9 років та старше.

Цей конструктор від датської компанії можна поєднувати з рештою наборів із серії, щоб вигадувати свої власні сюжетні лінії і будувати унікальні ігрові світи. Усі елементи виготовлені із нетоксичних, якісних матеріалів, тому комплект безпечний навіть для дитини.

Колекційний набір ЛЕГО допомагає зміцнити пам'ять та уважність, покращує творче та логічне мислення, уяву, посидючість, дрібну моторику. Грати можна як одному, так і в компанії друзів чи сім'ї. 

Особливості

Познайомимося з комплектом LEGO Hidden Sid Пожежна машина-примара 3000 (70436) докладніше:

  1. З деталей збирається незвичайний пожежний автомобіль, на якому головні персонажі ловлять хитрих та злісних привидів. 
  2. На кабіні машини встановлено подвійне лобове скло, два ряди фар, гучномовці, проблискові маячки. Усередині знаходиться панель управління, комп'ютер та два функціональні сидіння для мініфігурок.
  3. По обидва боки від пожежного авто прикріплені імпульсні гармати з барабанами, що обертаються. Тут же можна знайти великі ніші з наклейками для зберігання сокири та вогнегасника.
  4. Колеса модифікованої машини захищені широкими міцними пластинами.
  5. Розміри готової моделі становлять 23/11/11 см.
  6. З решти “цеглинок” можна побудувати великого робота. Він виглядає, як екзоскелет із сидінням для персонажа та лазерними гарматами замість рук. Робот легко приєднується до задньої частини пожежного автомобіля. 
  7. Мініфігурки в наборі: сміливий, юний мисливець за привидами Джек Девідс, його подруга і найкраща винищувачка сил зла Паркер Джексон, телевізор з ніжками ТіВі, вчена Джей Бі, Мандрівник з Тіні, моторошний вісник з потойбічного світу Німар Рим.

Раритетний колекційний комплект LEGO Hidden Sid Пожежна машина-примара 3000 (70436) вже доступний для замовлення в нашому інтернет-магазині. Поспішайте придбати цей диво-набір за приємною ціною!

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Не соглашусь с предыдущими отрицательными отзывами. Наверное, это все дело вкуса. Мне понравилась пожарная машина и о, что она трансформируется. Минифигурки классные, и дополнительная реальность как еще одна часть игрового процесса. Принимать решение о покупке каждому нужно самостоятельно, лично я доволен.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Круто что можно купить новинки от лего, причём всё четко и прозрачно, ребята перезванивают, советую и даже есть возможность заказать редкую серию набора, а главное всегда во время !
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Добре коли у тебе не один набір лего. Сам по собі набір не поганий. Цікаво зроблений злодій. Але не вистачає ще героїв, перешкод для захопливої гри. Машинку можна зібрати у декільках варіаціях.Завдяки іншим наборам побудувал ліс, який нам заважав тушити злодій. Може і цей набір треба доповнити зеленими блоками?
  • 2.0

    10 чер, 2020
    Не знаю как всем, но набор мне не понравился. Фигурки прикольные, особенно гигантский злодей, но он хлипкий и хрупкий. Машина с этими пушками выглядит ужасно. На пожарную машину налепили кучу деталей и вот машина Хидден сайд. Набор не советую брать. Лучше уже поезд призрак. В этом наборе только фигурки и выигрывают.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари