>
Передзамовлення
589 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

165 шт.
2 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вирушайте в захоплюючу подорож у світ чаклунства за допомогою цього неймовірного ігрового набору LEGO Harry Potter (76424). Відтворіть епічну пригоду Гаррі Поттера і Рона Візлі, коли вони вирушають до Гоґвортсу на Форді «Англія» (Ford Anglia). Цей дитячий конструктор сподобається всім фанатам Гаррі Поттера, віком від 7 років і старше.

Літаючий Ford Anglia

Вперше ми бачимо літаючий автомобіль у другій книзі серії "Гаррі Поттер та Таємна кімната". Це авто належить сім'ї Візлі і використовується Гаррі Поттером і Роном Візлі для подорожі до Гоґвортсу. Особливістю Flying Ford Anglia є його здатність літати. Він має крила і двигун, який дозволяє йому підніматися в повітря. Цей автомобіль також має двері, що відкриваються, і знімний дах, що робить його зручним для пасажирів.

У романі автомобіль стає важливим елементом сюжету, коли він рятує Гаррі та Рона, допомагаючи їм дістатися до Гоґвортсу, коли вони спізнюються на початок навчального року. Однак у процесі польоту щось йде не так, і вони змушені здійснити аварійну посадку у Забороненому лісі.

Цей автомобіль чудово демонструє творчий і зачарований світ Гаррі Поттера, де звичайні предмети можуть набувати чарівних властивостей і брати участь у захоплюючих пригодах.

Про набір

Ігровий набір LEGO Harry Potter Летючий Форд «Англія» (76424) складається з 165 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Ця компактна модель автомобіля з кубиків ЛЕГО має ідеальні розміри для ігрових пригод – 5 сантиметрів заввишки, 12 сантиметрів завдовжки та 6 сантиметрів завширшки.

У комплект входять чотири персонажі LEGO Harry Potter: Гаррі Поттер і Рон Візлі, а також їхні вірні друзі - сова Букля та щур Короста. Іграшковий автомобіль Форд «Англія» з кубиків ЛЕГО має двері, що знімаються, знімний дах, місця для мініфігурок і навіть спеціальне місце для Буклі. І, звичайно, не забудьте про багажник, де передбачено місце для щура Рона, місце для валіз та чарівних паличок.

Пориньте у світ магії комбінуючи цей ігровий набір з іншими наборами LEGO Harry Potter, щоб дати волю своїй уяві та створити ще більше чарівних пригод. Відтворюйте чарівні сцени з книг і фільмів про Гаррі Поттера, а також вигадуйте свій сюжет для гри. Конструктори LEGO Harry Potter стануть ідеальним подарунком для всіх шанувальників Гаррі Поттера, віком від 7 років та старших. Вирушайте у дивовижний світ LEGO Harry Potter, де кожен ігровий набір відкриває нові можливості для уяви.

Придбати ігровий набір LEGO Harry Potter Летючий Форд «Англія» (76424) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    16 бер, 2024
    Я шукав цей набір відтоді, як його випустили і ось нарешті знайшов. Я був так схвильований, коли побачив його в списку нових релізів, і він не розчарував! Це чудове доповнення до будь-якої колекції Гаррі Поттера. Ви отримуєте двох культових персонажів з їхніми тваринами- компаньйонами. Обидві фігурки поміщаються всередину автомобіля, для цього потрібно трохи терпіння, але вони поміщаються на 100%. Автомобіль може пересуватися, тому цей набір буде цікавим і для найменших поціновувачів Лего.
    Достоинства:
    Впізнаваний автомобіль, чудове використання внутрішнього простору, чудові фігурки (інших для автомобіля навіть вигадати не можна), низька ціна.
    Недостатки:
    З'єднання лобового скла з дахом дуже вередливе, ви повинні натиснути на обидва кінці, щоб повністю закріпити його.
  • 5.0

    7 бер, 2024
    Форд Англия не пытается сделать больше, чем нужно. Это простой, но привлекательный набор, передающий каждую деталь настоящего автомобиля, в результате чего получается увлекательная сборка, которая выдержит любое количество "полетов" по комнате. В этот набор входят два главных героя с двусторонними лицами, два знаковых животных и транспортное средство. Хотя транспортное средство было быстрой и простой сборкой, оно хорошо сконструировано, имеет открытые двери с напечатанными полосками и достаточно места в багажнике (помещается крыса Скабберс и портфель). Форд Англия - дополнение к теме, которое делает его вполне достойным самостоятельного набора.
    Достоинства:
    Очень точно соответствует исходному автомобилю, издалека вовсе не отличить. Внимание к мелким деталями и наличие принтов вместо наклеек. Увлекательная сборка для всех возрастов. Гарри с Роном, плюс крыса и сова.
    Недостатки:
    Можно было попросить минифигурку Добби, но это, наверное, было бы слишком.

Рекомендуємо подивитися ці товари