>
В наявності
25999 грн
21279 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

5 129 шт.
20 шт.
58.5 × 18.5 × 49 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO City Траси (60205)

749 грн
577 грн
=
26748 грн
21856 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Хогвартс-Експрес" - блискучий червоний паровоз - випускав клуби пари, в яких фігури на платформі бачилися невиразними тінями.” - "Гаррі Поттер і Келих вогню"

Відчуйте себе учнем, що стоїть на платформі 9¾, чекаючи заповітного поїзда або побувайте в ролі його машиніста в наборі LEGO “Гоґвортський експрес: Колекційне видання”, щоб доставити всіх дітей до школи чарів.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76405 було випущено у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 5129 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 18 років. Тематика набору – поїзд.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Пасажири поїзда

Незважаючи на те, що Експрес з'являвся не так часто, в ньому все одно відбувалося безліч пам'ятних моментів, які можна відтворити з 20 фігурками, що входять до набору. Перша знаменна подія – зустріч трійці друзів: Гаррі, Рона, Герміони. Родзинкою набору є те, що він включає кілька варіацій тих самих персонажів, у різні періоди часу. Тому друзі також з'являються в одязі з “В'язня Азкабану”. Наступний момент - поїздка Люпіна до школи та появи Дементора, обидва додані як пасажири. Далі паровоз переносить у частину "Напівкровний принц", коли Драко використовує закляття на Гаррі і його рятує Луна. Остання та четверта поява Гаррі Поттера у наборі LEGO 76405 пов'язана з епілогом серії, коли він разом із Джіні проводжає дітей: Джеймса Сіріуса, Альбуса Северуса та Лілі Луну. Завершують добірку пасажирів 2 студенти: Хаффлпафф та Равенкло. І куди ж без людей, які працюю в Експресі: відьма, що перевозить солодощі та машиніст.

Хогвартський Експрес

Поїзд з даного набору є найбільшим і досягає фантастичних 118 сантиметрів завдовжки і 26 заввишки. Він складається із знаменитого червоного паровоза, тендеру та одного пасажирського вагона. Модель, багата деталями як усередині, так і зовні, включає паровий двигун, встановлений на гусеничній платформі, поворотний важіль для включення провідних коліс, вугільний вагон. Також є чотири червоні двері поїзда та три відсіки, в яких зображені сцени з різних фільмів.

Кожне купе черпає натхнення з певної сцени:

  1. зустріч Гаррі, Рона та Герміони;
  2. поява Дементора та знайомство з Люпеном;
  3. Драко накладає на Гаррі закляття і залишає його всередині;

Крім Експресу, додано будівлю вокзалу Кінгс-Крос. На центральній арці розміщена табличка з цитатою Альбуса Северуса Поттера "Тато, а якщо мене розподілять на Слизерин?". Також є невелика табличка із найважливішою інформацією про поїзд, яку можна прикріпити до нижньої частини платформи. Родзинкою на торті стає квиток на Гоґвортс-Експрес, представлений приблизно в натуральну величину.

Хапайте квиток і вирушайте на станцію Кінгс-Крос, щоб на паровозі з набору LEGO “Гоґвортський експрес: Колекційне видання” проїхатися не тільки через країни, але й крізь час, відтворюючи пам'ятні моменти.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари