>
В наявності
3799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

224 шт.
1 шт.
26 × 6 × 19 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Парадні сходи Хогвартсу з'єднують вестибюль із другим поверхом школи. Також їх часто називають "Мармуровими сходами", які постійно рухаються. На деяких прольотах зустрічаються сходи-пастки. Багато хто знає, де розташовані ці щаблі і легко переступають їх або перестрибують. А ось новачки першокурсники частенько можуть провалитися і будуть не в змозі звільнитися від пастки самостійно.

Так парадні сходи школи Хогвартс описані в книгах і фільмах про Гаррі Поттера. Давайте подивимося, які вони вийдуть з кубиків ЛЕГО.

Про набір

Перед вами новинка від компанії ЛЕГО LEGO Harry Potter Хогвартс: парадні сходи (40577). Спеціально для всіх шанувальників чаклунства та конструювання. Цікаво, що цей набір сумісний з іншими наборами присвяченими школі магії та чаклунства Гоґвортс. Ігровий набір із парадними сходами Гріфіндорської вежі зможе розширити будь-яку ігрову локацію чарівного світу Гаррі Поттера. Для цього на звороті конструкції є кілька спеціальних кріплень за їх допомогою ви зможете з'єднати парадні сходи з іншими спорудами. Цікавою особливістю є те, що конструкцію можна повернути на 90 градусів.

Зверніть увагу на набори з окремими частинами школи магії: Годинникова вежа Гоґвортсу, Виручай-кімната Гоґвортсу, Гоґвортс: помилка з оборотним зіллям, Гоґвортс: зустріч із Флаффі, Лікарняне крило Гоґвортсу, Гоґвортс: перший урок польотів та інші. Зібравши всі ігрові набори, ви зможете побудувати з кубиків ЛЕГО свою школу магії та чаклунства.

Замовити ігровий набір, що сподобалися вам, із серії про Гаррі Поттера ви зможете на нашому сайті.

Що в коробці?

Ігровий набір LEGO Harry Potter Хогвартс: парадні сходи (40577) складається з 224 елементів, однієї мініфігурки Герміони Грейнджер, а також 18 наліпок та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Мініфігурка Герміони одягнена у шкільну форму факультету Грифіндор, а ось родзинкою стала двостороння голова дівчинки. З одного боку героїня усміхається, а з іншого зображена зі зляканим поглядом.

Серед 18 стікерів є велика наліпка - портрет Повної Дами. Вона є вартовою перед входом у вітальню факультету Грифіндор. Судячи з історії школи магії, портрет Повної Дами висить на вході вже кілька століть. До її обов'язків входить пропускати лише тих учнів та чарівників, хто знає слово пароль. Для безпеки слова паролі часто змінюються. Новий пароль повідомляється старості факультету, який має передати інформацію учням. Пам'ятаєте паролі з фільмів про Гаррі Поттера? Такі як:

  • Нісенітниця;
  • Бананові оладки;
  • Ялинкові кульки;
  • Стрічковий черв'як;
  • Флібертігібет;
  • Мімбулус мімблетонія;
  • Фортуна Майор.

Вигадайте і ви новий оригінальний пароль для входу. Смішний і кумедний, але важливо, щоб його знали лише учні факультету, ніхто інший.

Запрошуйте друзів у світ магії та чаклунства, збирайте з кубиків ЛЕГО свій замок Хогвартс.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари