>
В наявності
2499 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

256 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Зараз продзвенить дзвінок, який символізує початок магічного уроку заклинань. Гаррі Поттер і Чо Чанг поспішають на урок до професора Флитвіка. Приєднуйтесь до них у вивченні магічних премудростей з набором LEGO У Гоґвортсі: урок заклинань (76385).

"Заклинання — це слово за допомогою якого ми направляємо нашу енергію на створення того, що ми хочемо." — так починає свій урок професор Флитвік. Але уявлення про заклинання, як тільки про слова не зовсім вірне. Адже тільки слово без вашої чарівної палички не спрацює. Тому потрібно сказати інакше: "Заклинання — це слово, що супроводжуються певним жестом чарівної палички". Вимовляти заклинання потрібно тільки на мові їх створення, при перекладі слова не буде ніякого результату.

Перше завдання для наших героїв — підняти перо за допомогою заклинання. Як думаєте, чи впорається Гаррі з цим непростим завданням, адже поруч з ним чарівна Чо Чанг? Гаррі складно відвести від неї погляд, але і показати себе з поганого боку теж не входить в його плани.

Заклинань в світі магії величезна кількість і перед вами з Гаррі тільки відкривається світ чаклунства.

Ось, наприклад, заклинання "Репаро", що дозволяє відновлювати зламані предмети; "Сонорус" — збільшує гучність голосу до реву; "Редуціо" — заклинання, здатне зменшити що завгодно і т.д.

Даний набір є одним з чотирьох наборів колекції LEGO Hogwarts Moments, кожен представляє собою окремий клас з тим чи іншим уроком по тій або іншій дисципліні, де в даний момент навчаються двоє учнів під керівництвом професора.

Збирайте всі чотири набори колекції і створіть свій Гоґвортс з різними навчальними класами, такими як:

  • трансфігурації LEGO 76382,
  • зілляваріння LEGO 76383,
  • гербалогіі LEGO 76384,
  • заклинань LEGO 76385.

Навчайтеся новому разом зі своїми улюбленими героями. Всі фігурки наборів виконані дуже деталізовано і мають неймовірну схожість з персонажами фільму.

Запрошуйте ваших друзів-Поттероманів приєднатися до захоплюючих сюжетів гри. Створюйте нові пригоди разом з LEGO Hogwarts Moments.

Що в коробці? 256 деталі, 3 мініфігурки: Гаррі Поттер, Чо Чанг і професор Флитвік, інструкція по збірці, наліпки для деталізації.

Підручник заклинань ЛЕГО (76385) можна купити в крамниці "Флоріш і Блотс" на Алеї Діаґон, а також в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    10 кві, 2021
    Какая отличная концепция! Как только вы подумали, что у серии по Гарри Поттеру больше нет новых идей, лего предлагает этот набор. Моя дочери понравилось строить эту книгу/класс, она не торопилась, потому что было так много всего, с чем можно было поиграть, пока она продолжала. И, что лучше всего, это действительно хорошо смотрится на моей каминной полке. Обещаю докупить остальные!
    Достоинства:
    Итак, вингардиум левиОса, а не левиосА. Вперед волшебники, пора создать очередную книгу. Мне нравятся надписи на стенах и наличие камина.
    Недостатки:
    Для окончательного результата придется клеить наклейки.
  • 4.0

    10 кві, 2021
    В целом хороший набор с потрясающими минифигурками (Флитвиком, Гарри и Чо) и большим количеством контента. После сборки меня беспокоят только две мелочи. 1. Заклинания на стене имеют своего рода модную композицию слов, которая немного неуместна. 2. Профессор Флитвик должен встать на стопку книг по роману. Надеюсь, они включат пару книжек в каком-нибудь из полибегов.
    Достоинства:
    В отзыве я это не указал, но мне понравилось создавать этот кабинет и он почти похож на оригинальный. Плюс, я доволен Флитвиком.
    Недостатки:
    Нужна стопка книг.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари