>
В наявності
1999 грн
1785 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

239 шт.
6 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
4+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2348 грн
2054 грн
+ =
5998 грн
4865 грн
+ =
2348 грн
2079 грн
+ =
3998 грн
3325 грн
+ =
6148 грн
4980 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Бажаєте завести нових друзів у дошкільному навчальному закладі Хартлейк-Сіті? Запрошуємо вас до Вікторії, Пітера, Альби та Базема, щоб разом насолоджуватися іграми, малюванням та навчанням. Пориньте у світ веселощів на гойдалках і покатайтеся з гірки. Після цього підніміться в сад на даху, де можна вирощувати моркву та помідори або доглядати за гарбузом. Час для перекусу проведіть у компанії нових друзів за затишним столиком для пікніка. Це буде незабутній день, сповнений радості та нових відкриттів!

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Дитячий садок Хартлейк-Сіті (42636) складається з 239 елементів ЛЕГО, шести мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Пориньте у світ натхнення з цим ігровим набором, який стане справжнім джерелом креативних ідей для дітей віком від чотирьох років і більше. Уявіть собі: дві мініфігурки, чотири мікроляльки і навіть фігурка кролика чекають на вашу дитину, щоб разом відтворити захоплюючий день у дитячому садку.

Конструктор LEGO Friends Дитячий садок Хартлейк-Сіті (42636) не тільки розвиває соціальні навички, а й надихає на дослідження навколишнього світу. Від захоплюючих занять у класі, де діти дізнаються цікаві факти про природу, до веселих розваг на гойдалці та гірці – тут кожен знайде щось на свій смак. А коли настав час перекусити, друзі збираються за столом для пікніка, а потім вирушають у сад на даху, щоб полити овочі.

LEGO Friends 4+

З конструктором LEGO Friends 4+ ваша дитина не тільки зможе легко та швидко збирати моделі, а й розвине свої творчі здібності та дрібну моторику рук. Цей унікальний вид (4+) ігрових наборів спеціально розроблений з урахуванням потреб маленьких конструкторів, щоб вони могли отримати максимум задоволення від процесу складання. Крім того, корисний стартовий блок у наборі допоможе вашій дитині легко розпочати гру та втілити свої фантазії у життя. Створення сценок та ігрових моментів стане простим та цікавим заняттям, яке розважить вашого малюка на довгі години.

І не забувайте про безкоштовний мобільний додаток LEGO Builder, який дасть вам можливість створювати нові моделі у зручному форматі, розширюючи світ уяви вашої дитини та стимулюючи її до подальших творчих здобутків. За допомогою програми ваша дитина зможе не тільки дотримуватися інструкцій для збирання моделей з набору, але й створювати власні унікальні конструкції. Інтуїтивний інтерфейс програми робить процес проектування простим і захоплюючим, дозволяючи маленьким конструкторам втілювати свої найсміливіші ідеї. Кожна нова модель, створена у додатку, відкриває нові можливості для творчості та дослідження. Ваша дитина зможе будувати будинки, машини, літаки та багато іншого, розширюючи свій уявний світ та розвиваючи логічне мислення.

Придбати LEGO Friends Дитячий садок Хартлейк-Сіті (42636) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари