>
В наявності
6599 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 682 шт.
8 шт.
58.2 × 8.7 × 37.8 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У центрі Хартлейк Сіті завжди вирує життя і багато людей. Тому в наборі LEGO "Будинок на головній вулиці" з одного боку весело та галасливо, а з іншого - по-домашньому затишно. Здавалося б, певною мірою це поняття-антоніми. Так і є, але жителям міста вдалося поєднати метушню зовні та спокій усередині.

Базова інформація про набір

Набір LEGO 41704 - один із січневих наборів 2022 року, призначений для дітей віком від 8 років. Поставляється в досить великій, барвистій упаковці: на передній стороні - зображення будинку, на зворотному - цей же будинок у розрізі та деякі деталі ближче. Відкривши коробку, Ви виявите 1682 деталі, 8 фігурок (!), 4 тварини, друковану інструкцію та багато тематичних аксесуарів для створення затишку в будинку. У готовому вигляді збірка досягне понад 39 сантиметрів завдовжки.

Мешканці будинку

Ви ж не думали, що такий гарний, сучасний будинок пустуватиме. У ньому живе безліч людей зі своїми вихованцями.

  • Стефані – спортсменка, одна з головних героїнь. Одягнена у рожеву шапку, рожеву майку зі спідницею, срібний жилет і блакитні мокасини;
  • Харпер – дівчина на інвалідному візку. На ній рожева кепка, смугаста майка, оранжеві шорти та фіолетові туфлі;
  • Саванна – дівчина, яка не бачить, але працює дресирувальником тварин. Вона в рожевій шапці, зеленій сукні, блакитному жилеті та персикових мокасинах;
  • Евелін – одна з мешканок міста. Стильна дівчина в наборі LEGO "Великий будинок на головній вулиці" одягла білу майку з блискавками, сіру спідницю та чорні мокасини;
  • Дотті – бабуся Ітана. Літня мешканка будинку тут у червоно-чорній блузці, блакитних штанях та червоних мокасинах;
  • Тревор – перукар Хартлейк Сіті. На хлопцеві рожева хустка на шию, біла футболка, чорні штани та сірі туфлі;
  • Джошуа – архітектор міста. Він одягнений у білу футболку, зелений бомбер, блакитні штани та коричневі туфлі;
  • Майя – маленька подруга Мії. На дівчинці блакитне плаття і такі ж туфельки.

Крім людей, у будинку живе і кілька тварин: 2 песики, курочка та котик. Адже чим більше, тим веселіше!

Сучасний будинок

Останнім часом будинки в Хартлейк Сіті будують таким чином, що внизу знаходяться магазини/кафе, а вище – житлові квартири. Цей будинок яскравий приклад. На першому поверсі знаходиться: перукарня, продуктовий магазин та книжкове кафе. При чому скрізь є тематичні аксесуари та можливості для гри. На другому та третьому поверсі розташувалися 5 житлових квартир. Також є вихід на дах, де можна посидіти під парасолькою та випити чайку.

Саме тому багато жителів міста хочуть сюди переїхати. Для цього у наборі LEGO 41704 є машина для перевезення речей.

Модульні будівлі

Що це означає? Це означає, що будинок складається з окремих блоків-квартир, які можна з'єднувати як завгодно. Сьогодні у Вас триповерховий будинок, а завтра – п'ятиповерхівка. А хочете, зробіть будинок кутовим. Творчим дітям сподобається можливість постійно перебудовувати та змінювати будинок.

Поселіть кілька персонажів у цей будинок, сходіть поснідати в книжкове кафе, влаштуйте новосілля і загалом весело проведіть час у наборі LEGO “Будинок на головній вулиці”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    21 січ, 2022
    Насправді, будинок трохи не настільки великий як це може здатися по фото. Проте він наповнений різноманітними деталями та наклейками, яких ви разом більше не знайдете ніде. Є різні рослинки, склянки, фрукти, овочі, кухонні приналежності. Окрім звичайних фігурок, є маленька дівчинка, бабуся, дівчина на інвалідному візку Харпер та дівчина, яка не бачить - Саванна. Чудовий набір, який може бути розширеним.
    Достоинства:
    Багато тваринок, фігурок, деталей у кав'ярнях/магазинах та квартирах. Спеціальний ліфт для Харпер, велосипед для городян та машина для переїзду.
    Недостатки:
    Відносно невеликі розміри.
  • 5.0

    21 січ, 2022
    Я влюбилась в этот набор еще по картинкам и открыв коробку вовсе не разочаровалась. В нем есть раздвижные двери, лифт и даже сад на крыше. Персонажи с разным оттенком кожи и люди на инвалидных колясках делают город более реалистичным. У меня ушло 4 часа на сборку, и оно того стоило. Я надеюсь, что они выпустят больше зданий/домов в едином стиле, чтобы расширить город!
    Достоинства:
    Модульная сборка будет удобна для детей или тех, кто собирает вместе с кем-то. Строите комнаты и потом объединяете. Красивый, современный дом. Разные фигурки.
    Недостатки:
    Машина немного не к чему, из этих деталек могли бы комнату достроить.
  • 5.0

    21 січ, 2022
    С дочкой собирать было очень весело. Набор действительно хорошо разработан, так что вы можете наслаждаться каждой маленькой модульной секцией, комбинировать их все, а затем повторно комбинировать в разных комбинациях. Это очень хорошо продуманный набор, а также очень подробный, со специальными деталями и наклейками из продуктовых магазинов, предметов домашнего обихода и т. д. Я также был впечатлен тем, что есть разные персонажи, в том числе персонаж в инвалидном кресле.
    Достоинства:
    Здание модульное = можно менять. Используются разные яркие цвета. Много мини-копий продуктов и предметов из дома. Грузовик для переезда. Лифт для девушки на коляске. Несколько инструкций для одновременной сборки.
    Недостатки:
    Наклееейки(

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари